reakcióidő játék403Milyen gyorsan reagál az utakon a váratlan helyzetekre? Kerülje el az ütközést a váratlanul felbukkanó állatokkal, tárgyakkal, autókkal, a valódi vezetési élményt adó játékban.

Harvard szakemberei által kifejlesztett játékkal azt tesztelheti, milyen gyorsan tudna reagálni autóvezetőként. Mielőtt elkezdi meg kell adnia, hogy hány órát aludt, hány órája van ébren: az átlagos reakcióidejét egy három kategóriából álló skálán helyezi el a program.

A játék fut 5 percig. Néhány felhasználó 2-3 perc után unatkozni fog. Ez várható, de próbálja figyelmét a játékon tartani. Ez egy kihívás, hogy maradjon éber az olyan unalmas helyzetekben, mint például éjszakai vezetéskor egyenes pályán, vagy autópályán.

Tesztelje készségét ma, és jöjjön vissza egy másik nap, vagy egy másik alkalommal, hogy láthassa hogyan változik az ébersége. Figyelje meg hogyan változik az éberségi szintje, ha fáradt, vagy koffeint, alkoholt fogyasztott. A különböző tényezők megváltoztathatják játék eredményeit ugyanúgy mint valódi autóvezetés közben.

Ne feledje: reakcióidő csak egy mutató a vezetési teljesítmény mérésében, a pontosság is kritikus.

Játssza a játékot most, rögtön!

 

(Forrás: Harvard Medical School)

 

Pin It on Pinterest