Hogyan lehet korlátozni, vagy letiltani a WordPress kuka automatikus ürítését

A WordPress alkalmazásban amikor töröl egy bejegyzést, hozzászólást, vagy oldalt, Woocommerce terméket, akkor a Lomtárba kerül. Alapértelmezés szerint a törlésre jelölt hozzászólások és megjegyzések, stb. 30 napig maradnak az adatbázisban, így elég idő áll rendelkezésre a visszaállításhoz, ha szükséges. 30 nap elteltével a WordPress automatikusan, véglegesen törli az összes szemetet. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan korlátozhatja, vagy tilthatja le, hogy a  WordPress automatikusan ürítse szemetet.

 

(tovább…)

Partnerünk indult az év honlapja 2013 pályázaton

kekduna1Egy éve kezdődött az együttműködés a Kék Duna Wellness Hotel****-el, adventi naptárt készítettünk részükre a Facebook oldalukra. Tavaly egy játékot is hirdettünk rajongóink részére, amiben az akkori, általunk készített kilenc adventi naptárra lehetett szavazni. A Kék Duna Wellness Hotel**** nyerte meg a szavazást, s ezzel díjunkat is, egy Facebook alkalmazást készítettünk részükre ingyenesen.

Hogyan folytatódott, vált egyre szorosabbá a kapcsolat?

(tovább…)

Néhány nap pihenés partnerünknél, a Kék Duna Wellness Hotelben – Facebook beágyazott poszt

A hónap elején adtunk hírt róla, hogy lehetőség lesz a Facebook posztjaink weboldalba történő beágyazására. Mint minden újítás először az USA-ban jelent meg ez is, mi még csak a Facebook fejlesztői felületén próbálhattuk ki. Az elmúlt héten megérkezett, most már mi is könnyen elérhetjük a nyilvános posztjaink helyi menüjében a beágyazás funkciót.

(tovább…)

Megjött az új WordPress v.3.6

wp3_6

A legújabb és legjobb WordPress, a 3.6-os verzió már letölthető, amely tartalmaz egy szép, új, blog-központú témát (Twenty Thirteen), golyóálló automatikus mentést és jobb bejegyzés zárolás, megújult bejegyzés verzióinak felülvizsgálata, a böngésző natív módon támogatja a hang-és videó beágyazást, jobb az integráció a Spotify, Rdio és SoundCloud-al.

(tovább…)

Pin It on Pinterest