vigyél-haza300x300Megtalálhatod elveszett kutyádat, értesíthetsz másokat, ha gazdátlan kutyát látsz, vagy válogathatsz a gazdira váró, árva kutyusok között is.

Kapcsolatba léphetsz állatvédő szervezetekkel, menhelyekkel, vagy ebrendészeti telepekkel is, akár az egész országban, vagy ahol éppen tartózkodsz!

Az eltűnt kutyák megtalálásában, az utcán talált kóbor ebek gazdájának mielőbbi értesítésében, illetve a kutyák és új gazdák egymásra találásában is segít egy androidos mobilokon elérhető új magyar alkalmazás.

 

Vigyél haza alapítvány videója

 

 

 

Az okostelefonokon az eltűnt kutyát gazdája azonnal megjelentetheti a rendszerben a már korábban feltöltött fotók, adatok segítségével a “Kutyám” funkció alkalmazásával. A gazdátlan kutyával találkozók telefonjukkal fotót készíthetnek az állatról, a mobil pedig meghatározza a helyet és az időt, így a háziállatukat kereső gazdik hamarabb megtalálhatják az eltűnt négylábút.

Az applikáció harmadik funkciója az örökbefogadásra készülőknek biztosít kapcsolatot a telepekkel, gyepmesterekkel. A civil szervezetek lehetőséget kapnak arra, hogy feltöltsék a náluk élő kutyák adatait, képeit, így a leendő örökbefogadók előre választhatnak az árva ebek között.

vigyél haza scrn

Az 1.0-s verzió nálunk tökéletesen működött a Samsung Galaxy SIII mini készülékünkön. 🙂

Vigyél haza! app ingyenesen letölthető a Google Playről.

Ha állatbarát vagy, kutyád van és Androidos telefonod, akkor feltétlen töltsd le ezt a kutyakereső alkalmazást! Már 2.2-es Android verzióval is működik.

Ha tetszik az alkalmazás oszd meg Te is barátaiddal, ismerőseiddel!

(Forrás: hvg.hu, Vigyél haza alapítvány)

Pin It on Pinterest