Videó készítése

an imageMiért fizetne videósnak, ha a családban, a meghívottak között van olyan aki rendelkezik videokamerával?

  • mert a családtag, a vendég az esemény résztvevője, így nem tud minden eseményt az Ön igényei szerint rögzíteni,
  • mert Önnek fontos a minőség,
  • mert az utómunka tapasztalatot, szakértelmet kíván.

Videofelvételek készítését vállaljuk: esküvőről, ballagásról, sport eseményről, egyéb családi, céges rendezvényekről, 2 kamerával, Budapesten, és Pest megyében, az Ön igényei szerint.

Miért részesítjük előnyben a két kamerával történő felvételek készítését? Biztonsági okokból; illetve nagyon sok esetben a két kamerafelvétel tudja biztosítani azt, hogy egy-egy részlet a legjobb pozícióból kerülhessen bele a végleges, vágott anyagba.

Minden esetben Önnel egyeztetve alakítjuk ki a felvételek forgatókönyvét annak érdekében, hogy az Ön által fontosnak ítélt részletek rögzítésre kerüljenek.

A hagyományos 4:3, illetve a manapság egyre elterjedtebb 16:9 képarányú felvételek rendelhetők, a legszebb pillanatokból külön 5-10 perces zenei aláfestésű videoklip készül, hogy az interneten hozzáférhetővé tegye barátai, ismerősei számára az emlékezetes pillanatokat.

Csomag ajánlatok esküvői videó készítésére

jelenleg nem vállalunk

Minden csomaghoz adjuk a nyers felvételek DVD-re kiírt másolatait egy példányban. Minden csomaghoz kérhető további rendelkezésre állási idő (félvétel készítése) óránként 5.000,-Ft. A kiszállás Budapesten és Pest megyében díjtalan, ezektől eltérő esetekben egyéni megállapodás kérdése.

Más típusú eseményeken történő videó készítésének is az alapja szolgáltatásokban, időkben, díjakban a fenti táblázat.

Ajánlatkérés esetén az üzenet mezőben kérjük az alábbi adatokat feltétlenül adja meg, hogy gyorsan, érdemben tudjunk reagálni: esemény időpontja, helyszíne, jellege (esküvő, ballagás, sport esemény, stb.), választott csomag, egyedi kérések. Kérdéseivel forduljon bizalommal munkatársainkhoz!

Ajánlatkérés

Referenciák

Király L Norbert egy napja a Kék Duna Wellness Hotel****-ben, Ráckevén

Király L Norbert – Kiskunlacházi László-napi vigasság

Esküvő videó részletek

MUOE éves országos bajnokságai

Új Tündérkert étterem – Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve felvételei

Lailanma Marketing készítette a Kárpáteurópa Utazási Iroda úti beszámolóját a 2013-as Pünkösdi búcsúra szervezett útjukról.

A négy napos utazásról készült film az egyesített Csíksomlyó Expressz és Székely Gyors utasai számára kíván maradandó emléket nyújtani.

Ajánlatkérés

Pin It on Pinterest