bitdefender LogoRengeteget lehet olvasni arról, hogy az Android milyen sebezhető és mennyi kártékony program van rá. Ezeknek a száma a jövőben csak növekedni fog, ahogy az Android népszerűsége is.

Az Androidot úgy lehet kezelni mint a mobilok Windows-át. Mindenki azt támadja, hiszen azt használják a legtöbben. A Google sok erőfeszítést tesz azért, hogy a rendszer ne legyen olyan könnyen támadható, de a hackerek mindig egy lépéssel előttük járnak, ahogy a Windows esetében is.

bitdefender-antivirus-free-banner

ext-align: justify;”>Eljött az az idő amikor a mobilok védelméről úgy kell gondoskodni mint a desktop gépünkéről. Egyre több vírusirtó cég hozza a saját termékét a Play Store-ba. Ez a hír nagyon örvendetes az Android felhasználóknak, de abba a helyzetbe kerülnek, hogy vajon melyiket válasszák? A piac eléggé telített mert már ott van az Avast, Kaspersky és az AVG is. De itt van a BitDefender is.

A BitDefender ingyen kínálja a megoldásait. Az első verziók még igen csak csetlők botlók voltak, de ennek már vége. Az új verziók 100%-ban megbízhatóak és tökéletes védelmet nyújtanak.

BITDEFENDER MOBIL VÉDELEM LETÖLTÉSE – A GOOLE PLAY-RŐL  INGYENENES.

bitdefender-antivirus1 bitdefender-antivirus2

A program fel lett vértezve egy új funkcióval ami megmutatja, hogy a kényes adataink mennyire vannak biztonságban. Egy 0-tól 100-ig terjedő skálán pontozza az elért eredményt. A többi funkció is ráncfelvarráson esett át. Sok optimalizálás és fordításoknak köszönhetően a spamkeresés és az anti theft funkció már képes a háttérben futni. A régebbi, kicsit lassabb telefonok esetében ez a funkció belassíthatja a készüléket, de az alap műveletekre még ekkor is alkalmas lesz.

bitdefender-antivirus3

A BitDefender kapott egy AV testet is, amiről jól tudjuk, hogy független oldal és több tesztnek is aláveti a vírusirtókat. A teszten a program 100%-ot ért el, ami nagyon biztató eredmény a biztonság szemszögéből. Ha a Defender van a telefonon akkor nyugodtabb lehet a gazdája, mert biztosan nem kell tartani a kártékony szoftverektől és egyéb kellemetlen kéretlen alkalmazásoktól. A fenti linken bárki letöltheti és egyszerűen telepítheti. A vicc az egészben, hogy a Kaspersky Androidja is nagyon jó, de azért fizetni kell 1104 forintot, ami a népszerűségének a csökkenését jelenti.

(Forrás: androgeek.eu)

Pin It on Pinterest