Facebook-like-300x210www.business2community.com egy cikksorozatot készített Social Media Success Secret (Sikeres közösségi média titka) címmel. Ezekből a 4-es számút osztjuk most meg veletek.

Van Facebook rajongói oldalad? Csak azért kérdezzük, hogy biztosak legyünk benne, ez a TIPP kell neked.

Miután létre hoztál egy eseményt, megosztottál egy fotót, kérdést rajongói oldaladon lépj ki a Facebookból (oldalad admin módjából)!!! Igen, jól értetted lépj ki!

Miért?

Amikor lájkolod egy rajongó hozzászólását a rajongói oldaladon elhelyezett posztnál, akkor az újra életre kel és a rajongók hírfolyamának  elején fog megjelenni.

Szerinted a posztod elhelyezésének idején rajongóid hány százaléka van jelen a Facebookon, s arról már ne is beszéljünk, hogy posztjaid a rajongóid csak kis százalékához jutnak el (erről két cikkünkben is olvashatsz: “Posztolás a Facebookon…” és “Facebook célzott poszt és poszt hirdetés).

Egy óra múlva lépj be ismét a Facebookra (oldaladon válts át admin módra) és a szóban forgó posztodra írt hozzászólások egyikét lájkold! CSAK EGYET! Egy óra múlva egy másik hozzászólást lájkolj, és így tovább… Amikor bejegyzéseddel kapcsolatba lépsz úgy, hogy reagálsz azzal kapcsolatos eseményekre (lájkolod a hozzászólásokat, válaszolsz valakinek a kérdésére, hozzászólásban kiegészíted az eredetileg posztolt információt, stb.) az felfrissül, újra megmutatja magát a rajongóknak, olyanoknak is, akik az eredeti poszt megosztásának idején nem voltak bekapcsolva, nem látták azt.

Ugye milyen egyszerű? Persze amikor úgy látod, hogy már többen nem fognak hozzászólni, akár meg is köszönheted a hozzászólásokat.  😉

Ez egy nagyszerű módszer arra, hogy feléleszd oldaladon a közösségi életet. Kipróbálod? Írd le tapasztalataidat, véleményedet, és oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett.

Pin It on Pinterest