Teljesen megújult a Skype

samsung gt-i8190skypeAlig egy hete, hogy a Skype androidos változata teljesen megújult és elérhető lett a frissített változat. Az ingyenes VoIP hívásokra, üzenetküldésre és -fogadásra használt program kezelőfelülete teljesen új lett. A Microsoft meglepő módon elhagyta az addig a Metro UI-ra hajazó külsőt és egy merész váltást eszközölt. Az új felület könnyen elérhetővé teszi az üzeneteket és a hívásokat, a partnerek és kedvencek egyetlen pöccintéssel elérhetők, valamint ami az egyik legfontosabb, minden eddiginél gyorsabban indul el az alkalmazás. Érdemes kipróbálni, a Playről ingyen letölthető, valamint a Skype angolul egy kis segítséget, tipp és trükk leírást is mellékelt a könnyebb használat érdekében.

 

(forrás:telefonguru.hu)

Használja okostelefonján a Skype-ot? Tudta, hogy a Facebook Messengerével is lehet ingyen telefonálni? Erről szóló cikkünket itt nézheti meg, próbálja ki!

Így válhatsz a közösségi oldalak képeinek zsonglőrévé

Social Media Image Maker404

Social Media Image Maker

Nemcsak a különböző közösségi oldalakon, de gyakran már egy oldalon belül is eltérőek a feltenni kívánt képekkel kapcsolatos követelmények. Az alábbiakban egy olyan segítséget mutatunk, amellyel mindez többé már nem okozhat gondot.

(tovább…)

Pin It on Pinterest