GDocsDriveMindenki szereti ingyenes cuccokat, ezért a Google mindenki számára, ingyenesen elérhetővé tette a Quickoffice-t. A Quickoffice segítségével szerkesztheti Microsoft ® Office dokumentumokat a különböző készülékein, szabadon dolgozhat velük hiszen nem számít, hogy milyen hardvert, vagy szoftvert használ. Quickoffice is tökéletesen illeszkedik a Google Drive tárolóhoz, így bárhonnan biztonságosan hozzáférhet a fájlokhoz.

 

Letölthető az új, ingyenes Quickoffice alkalmazás az Android és iOS telefonokra és tablettekre a Google Play és az App Store áruházakból. Egyszerűen jelentkezzen be mobil eszközén a Google Fiókjába a Microsoft Office dokumentumok, táblázatok és bemutatók szerkesztésének megkezdéséhez.


quickoffice-128
Azt is észre fogja venni, hogy számos új funkció került beépítésre az új ikon mellett. Nyissa ki a mappákat, és megtekintheti az Excel ®  grafikonokat és PowerPoint ®  fájlokat. Az új alkalmazás mindenféle eszközön működik, így nem kell aggódnia és különböző alkalmazásokat telepítenie, hanem egyszerűen nyissa meg és szerkessze azokat a telefonjain és tablettein.

Ha már itt tartunk, aki 2013. szeptember 26-ig belép a Google fiókjába, majd letölti és telepíti a Android, vagy iOS készülékére, annak a Google Drive tárhelyéhez extra, 10 GB ingyenesen hozzáadásra kerül. (A Google Drive fiókokhoz a következő hetekben kerül jóváírásra az extra tárterület.)

final_consumer_quickoffice6.2

Ne hagyja, hogy az eszközeinek hardver és szoftver különbözősége gátat szabjon munkájának, másokkal történő együttműködésének, ezért töltse le most az új Quickoffice-t és kezdje meg a közös munkát most.

A Google Play és az App Store áruházakból a Quickoffice előző verzióját már eltávolították, így már mindenki csak ezt az újat találhatja meg. Aki használta a régi verziót törölje mobil készülékéről, majd telepítse az új Quickoffice-t.

Szuper, amint megérkezik a Google Drive extra terület, már 25 GB-ot használhat ingyenesen, aki a Quickoffice új verzióját is használja.  😆

Pin It on Pinterest