skype legjavaLegyünk költségérzékenyek – telefonszámla, internet használat, weboldal üzemeltetésével kapcsolatos díjak, szoftver licencek, stb. – lehetőleg úgy, hogy az adott, olcsóbb szolgáltatás, eszköz igénybevételével ne romoljon a minőség, ne menjen a használhatóság rovására.

A Microsoft tulajdonába került Skype csevegőprogramot szinte mindenki ismeri, de legalábbis halott róla. Nemrég a Microsoft Messenger szolgáltatását is átvette. A meglévő internet elérésünket használva a Skype-ra kapcsolódott partnerünkkel hang- és videóbeszélgetést folytathatunk ingyenesen – ez funkciója a VoIP szolgáltatást adók között, az egyik légnépszerűbbé tette -, de mi van azokkal a kapcsolatainkkal akik nem rendelkeznek Skype fiókkal, vagy éppen nem kapcsolódnak a Skype-hoz, de tudjuk a vezetékes (földi), vagy mobil telefonszámukat. Magyar földi telefonállomásokat  bruttó 5,74 € havidíjért lehet korlátlanul hívni, de mobilokat csak lényegesen magasabb díjon – Skype díjak.

“Próbálja ki Skype legjavát – egy hónapig ingyen¹!”

Levélben értesíti a Skype a legújabb akciójáról, amivel 1 hónapos próba időszak után a csomagárak feléért kínálja a csomagdíjas szolgáltatásait.

Üdvözöljük!
A Skype annyi mindenre képes, és szeretnénk ha ingyen kipróbálná. Íme az ajánlatunk. Vezetékes és mobilszámokat hívhat világszerte, és felveheti a kapcsolatot barátaival és családjával csoportos videohívások segítségével². Egy hónapig ingyen.
Az ajánlat tartalma
Korlátlan számú ingyenes hívás³ vezetékes telefonokra több mint 40 országba, illetve mobiltelefonokra 7 országba.
Akár 10 barátját meghívhatja ugyanabba a videohívásba, és még a képernyőt is megoszthatja.
Nem kell kötelezettséget vállalnia, hogy az ingyenes próbaidőszak után is megtartja előfizetését.

Igényeljen ingyenes hónapot

Kezdje el használni a Skype legjavát még ma – egyszerűen jelentkezzen be a fiókjába az ingyenes hónap igényléséhez.
Ha örömmel használta a Skype nagyszerű szolgáltatásait, megtarthatja azokat az ingyenes próbaidőszak után mindössze €7.994 havidíjért (ez több mint 50% kedvezmény a normál árból). Ahhoz hogy mindezt egyszerűvé tehessük az Ön számára, szükségünk lesz a fizetési adataira az ingyenes próbaidőszak elkezdéséhez. Az előfizetés megtartásához semmit sem kell majd tennie – automatikusan megújul minden hónapban, és levonjuk az árát.
Bizonytalan? Nem probléma. Egyszerűen törölje előfizetését bármikor az ingyenes próbaidőszak első 27 napjában.
Örömteli csevegést kívánunk!
Skype

Valóban jó ajánlatnak tűnik annak aki, nemcsak magyarországi, hanem külföldi vezetékes telefonokat szeretne hívni; hiszen vezetékes számokkal 40 országban tud ingyenesen telefonálni, mobil számokkal pedig 7 országban lévő partnereivel, az ajánlott, akciós “Korlátlan világ csomag” segítségével. A “Korlátlan világcsomag  csomag” díja bruttó 12,06 € annak, aki nem veszi igénybe ezt az akciót.

skype legjava2.png

Korlátlan világ csomag – az érintett országok

Kipróbálod? Szerinted megfelelő a Skype hangminősége arra, hogy akár kiváltsa a hagyományos telefonálásaid nagy részét?

Pin It on Pinterest