Polaroid fotók készítése mobillalÍgy készíthet polaroid fotókat mobiljával

Emlékeznek még a Polaroid kamerák egyedik fotóira? Szeretnének olyan képeket digitális formában? Akkor olvassák el a Polaroid fotók készítése mobillal írásunkat, töltsék le az alkalmazást, amivel a hagyományos készülék tudásához képest bónusz lehetőségeket is kapnak.

Ugyan 0,99 USD-t kérnek az App Store-ban és az androidos Google Play Store-ban is a Polamatic alkalmazásért, de még így is jól járunk a beruházással, ugyanis pontosan olyan fotókat készíthetünk vele, mint a régi slágertermékkel, a Polaroid fényképezőgéppel /egy ilyen nálunk is pihen az egyik szekrényben 🙂 /, csak már a kornak megfelelően digitális formában. Sőt egy kicsit többet is kapunk. 

Leírás

Nosztalgiázzon a Polamatic alkalmazásával, hozza vissza a Polaroid képek látványát. Készítsen telefonjával, vagy importáljon egy fotót készüléke albumából, majd válassza ki a 36 Polaroid keret, 20 fotó szűrő egyikét, képaláírást készíthet, és végül ossza meg Polaroid képét! Nézze meg mintákat, milyen Polaroid fotókat készített a Polamatic: http://www.polamatic.com
 
Polaroid fotók készítése mobillal - Polimatic by Polaroid

JELLEMZŐK

  • 36 eredeti képkocka Polaroid Classic Border Logo formátumban. A képkockák nem számítógép által generált, hanem az új magas minőségű vintage Polaroid képkeretek készülnek.
  • 20 egyedi fotó hatásból lehet választani, a fénykép egyedivé tételéhez.
  • Felirat hozzáadása a Polaroid képhez. 24 különböző betűtípus, stílus kiválasztásával és további szöveg testreszabási lehetőségeket alkalmazhat.
  • Ossza meg Polaroid képet a funkció segítségével Instagram, Facebook, Twitter, Flickr, Tumblr közösségi hálózatokon, vagy e-mailben. Mentheti a Polaroid képét közvetlenül a készüléke galériájába, valamint további lehetőséget is talál, hogy mentse az eredeti, módosítatlan fotót.
  • Készítsen képeket közvetlenül a Polamatic alkalmazással, amiben ellenőrizheti a kamera beállításokat, mint a vaku, rács, és az első és hátsó kamera (ha van a készüléken) választást.
  • Fotóit zökkenőmentesen  körbevághatja a Polaroid Classic Border segítségével, vagy másik saját alkalmazással.
  • Nagy felbontású kimeneti galéria (2282×2771 px).
  • Az összes Polaroid képeket a saját, személyes Polamatic könyvtárba menti a Polamatic Galéria. A képek megtekinthetők, megoszthatós, és bármikor szerkeszthetők. A teljes képernyős nézet lehetővé teszi, hogy a Polaroid képeket teljes képernyőn nézze meg anélkül, hogy kilépne az alkalmazásból.
  • Kamera felülete tartalmaz vizuális hatásokat, mint például a Polaroid nyomtató és galéria számláló, hasonlóan a régi Polaroid fényképezőgépekhez.

Polaroid fotók készítése mobillalHa megtetszett az alkalmazás, a leírás ossza meg ismerőseivel, hagy nosztalgiázzanak ők is! 😀

(Forrás: HVG.hu, Android Market)

Pin It on Pinterest