kekduna1Egy éve kezdődött az együttműködés a Kék Duna Wellness Hotel****-el, adventi naptárt készítettünk részükre a Facebook oldalukra. Tavaly egy játékot is hirdettünk rajongóink részére, amiben az akkori, általunk készített kilenc adventi naptárra lehetett szavazni. A Kék Duna Wellness Hotel**** nyerte meg a szavazást, s ezzel díjunkat is, egy Facebook alkalmazást készítettünk részükre ingyenesen.

Hogyan folytatódott, vált egyre szorosabbá a kapcsolat?

Februárban elkészült a megnyert Facebook alkalmazás, amely egy Kvíz volt. Annak érdekében, hogy egyre szélesebb kőrben ismerhessék meg a Kék Duna Wellness Hotelt, gyarapodjon Facebook rajongói bázisuk, 4 héten át tartó, minden héten új kérdésekkel jelentkező kvíz készült.

kekduna2

A kvíz kérdésekre a választ a szálloda weboldalán (azóta új weboldal készült) találhatták meg a játékosok, így a negyedik hét végére teljesen át kellett böngészni azt a helyes megfejtésekhez. Hetente tartottunk sorsolást az aktuális kérdésekre helyes válaszadók között, és a játék végén, azok között akik négy héten át jó válaszokat küldtek el.

Egyre több terhet vettünk le a Hotel munkatársai válláról, ránk bízták a Facebook oldal kommunikációját is, amivel kicsit nekünk is vendéglátóssá kellett válnunk.

A Kék Duna Wellness Hotel tulajdonosai megbíztak minket az Oxigén Hotel**** Zen és Spa Facebook oldalának menedzselésével is, sőt a Webgalamb hírlevélkezelő rendszerük új életre keltésével is.

Kanyarodjunk vissza a Kék Duna Wellness Hotelhez. A  Facebook promóciós alkalmazások, a rendszeres és a rajongók érdeklődését felébresztő, fenntartó kommunikáció meghozta gyümölcsét, viszont szerettük volna, hogy még relevánsabbá váljon a rajongói kör.

klub kártya- nyomdai-2-300Azt találtuk ki, hogy hozzuk létre a Kék Duna klubbot, aminek azok lehetnek tagjai, akik már legalább egy éjszakát töltöttek a hotelben, s az ott kapott Klubkártyát a Facebookon működő, Klub alkalmazásban regisztrálják (azt is mondhatnánk érvényesítik, belépnek a klubba).

A klub májusi indulása óta, a mai napig 346 regisztrált tagja van, akik között már többször tartottunk sorsolást. Ők már élvezik a klubtagság adta előnyöket, melyeket most szándékosan nem sorolunk fel, megtekinthetők a Facebook Klub alkalmazásban.

Nemrégiben az Oxigén Hotel**** Zen és Spa is elindította Klubot, az ő alkalmazásuk itt nézhető meg.

A nyár új feladatokat hozott.

Elkészítettük és üzemeltetjük, írjuk az Oxigén Hotel**** Zen Blogját, ami igazán nagy kihívás volt, hiszen ismereteinket a Zen kultúrával is szélesíteni kellett.

Megbízást kaptunk a Kék Duna Wellness Hotel**** új weboldalának elkészítésére.

A tervezésre és a kivitelezésre alig két hónapunk volt, az új oldal 2013.10.01-én indult el. A főbb szempontok a következők voltak:

 • Letisztult felületen, könnyen átlátható, szellős legyen.
 • Menürendszere segítse oldalon való mozgást, állandóan látható módon lehessen navigálni az aloldalak között.
 • Legyen reszponziv, a különböző méretű kijelzőkön hasonlóan szép, jól kezelhető, olvasható legyen a tartalom. Nem csak a szuper nagy kijelzőjű eszközökön, hanem a tablet és az okostelefonokon is megfelelő megjelenést kellett biztosítani.
 • A hotel munkatársai is könnyedén helyezhessenek el tartalmakat az oldalon, programozási ismeretek hiányában is.
 • A weboldal biztosítsa a kétirányú kommunikációt a különböző közösségi szolgáltatók felé. Facebook, Google+, Youtube felületekkel alakítottuk ki eddig ezt az igényt, s ez nem csak a különböző pluginek, scriptek, dobozok beépítésében merül ki, hanem valós kétirányú kommunikációban is.
 • Az új weboldal már hírlevélkezelő rendszerbe gyűjti a különböző feliratkozásokat, ajánlatkéréseket, az az eddigi adatbázisaik feléledtek, frissülnek, s azokat rendszeresen használják is marketing céljaik megvalósításához.

Partnerünk indult az év honlapja 2013 pályázaton

A Kék Duna Wellness Hotel**** tegnap indult a Magyar Marketing Szövetség – tíz éve hagyománnyá váló -, az “Év honlapja 2013” pályázatán, a Vendéglátás kategóriában.

kekduna3Elbírálás szempontjai

 • Design
  A honlap vizuális megjelenése (színvilág, layout, tipográfia, grafika) támogatja-e a megadott célkitűzést, valamint mennyire van összhangban a honlap tartalmával.
 • Impresszió
  A weblap vizuális megjelenése és tartalmának megismerése milyen összbenyomást kelt a látogatóban.
 • Innovativitás
  Milyen újszerű tartalmi, formai és programozástechnikai megoldásokat alkalmaztak a weblap fejlesztői.
 • Interaktivitás
  Milyen formában ad lehetőséget a honlap a látogatóknak / ügyfeleknek a kapcsolattartásra. A honlap tartalma / szolgáltatásai mennyire használják ki a web által nyújtott kétirányú kommunikációs lehetőségeket.
 • Kategóriának megfelelő tartalom (súlyozott pontszám)
  Miután a versenyben különböző kategóriákban lehet nevezni, a tartalmat nem lehet általában értékelni, hanem csak a konkrét kategória jellegzetességeinek megfelelően. A honlap tartalmi része mennyire támogatja a nevezésben megadott marketing célkitűzés megvalósítását az adott kategóriában. A kereskedelmi kategóriában induló honlapok – az üzleti szolgáltatás minősége mellett – mennyire felelnek meg a kötelező jogi előírásoknak.
 • Navigáció
  A látogatók részéről a leggyakoribb panasz a weblapokra, hogy egy idő után elveszítik a tájékozódást, nem tudják hol vannak, hogyan tudnak visszatérni a kezdőoldalra. Értékeljük, hogy a weblap mennyire áttekinthető, milyen segítséget nyújt a weblap egyes részeinek a megismeréséhez.
 • Reszponzivitás
  A felhasználó eszközéhez/eszközeihez alkalmazkodó rugalmas webdizájn ma már elengedhetetlen feltétele egy jó honlapnak, éppen ezért értékeléseink során mi is nagy hangsúlyt fektetünk erre a szempontra.

A zsűri értékelésén kívül közönség szavazásra is van lehetőség, ezért kérünk mindenkit – aki rendelkezik Facebook regisztrációval -, hogy szavazzon a Kék Duna Wellness Hotelre  – a Vendéglátás kategóriában találja őket itt!

Kék Duna Wellness Hotel az Év szállása 2013 versenyen

Fontos megemlíteni, hogy a Kék Duna Wellness Hotel**** részt vesz a szallas.hu által meghirdetett “Év szállása 2013” versenyen. 

kekduna4

A verseny holnap (2013.11.13.) éjfélkor ér véget, reményeink szerint a Kék Duna Wellness Hotel**** győzelmével zárul, ami a mi tevékenységünknek is a legnagyobb elismerése lenne.  😆

Folytatjuk…

Kíváncsi arra, hogyan folytatódik együttműködésünk, milyen ötleteink lesznek a Kék Duna Wellness Hotel**** részére, akkor kísérje figyelemmel Blogunkat, Facebook oldalunkat, és a Kék Duna Facebook oldalát. 😉  Ha akcióinkról sem szeretne lemaradni, akkor iratkozzon fel hírlevelünkre is, s persze ossza meg velünk véleményét.

Pin It on Pinterest