shutterstock fot facebook ad403Az elkövetkező napokban három olyan frissítést kínál a kisvállalkozások számára a Facebook, amelyekkel egyszerűbbé válnak az oldalak kezelése mobil eszközökön, és a vizuális élmény fokozása érdekében a hirdetéseknél gyönyörű stock fotókat használhassunk.

Hozzáférhetünk több milliónyi Shutterstock képhez

Kiváló minőségű, vonzó fotó gyakran növeli a hirdetések teljesítményét, különösen a hírfolyamban megjelenőkét. A Facebook és Shutterstock együttműködése alapján könnyebb lesz a vállalkozások számára, hogy integrálják a gyönyörű fényképeket a Facebook hirdetéseikbe.
Az elkövetkező hetekben, a marketingesek hozzáférhetnek a Shutterstock könyvtár több millió képéhez – felár nélkül. Shutterstock kereskedelmi engedéllyel a képeik igénybe vehetők az összes Facebook hirdetési formátumnál. A Shutterstock API és keresési lehetőségek beépítésével ezek a képek teljes mértékben kereshetők és elérhetők közvetlenül a Facebook hirdetési készítő eszközéből.
 
shutterstock for facebook ad-2
 

Több kép feltöltése

 
Mától nagyon egyszerűen megoldható az is, hogy egy hirdetési kampányban több hirdetést hozzunk létre különböző fotókkal, hiszen egyszerre több képet is feltölthetünk. A kampány futása során könnyen eldönthető, hogy melyik kép a hatékonyabb, ezért jelentősen növelhető a kampányok teljesítmények. A teljesítmény növeléseben nagy szerepe lesz hogy a Shutterstock fotókból is kiválaszthatjuk a hirdetési képeket.
 
shutterstock for facebook ad-3
 

Frissültek a Mobil Page Manager alkalmazások

 
A legújabb Android és iOS Pages menedzser alkalmazásokban néhány leginkább kért funkció mellett, hibajavítások és a teljesítmény növelő frissítések találhatók, valamint az új képfeltöltési funkciók lehetővé teszik adminisztrátorok számára, hogy a mobil telefonokkal is több fotót töltsenek fel egy poszthoz, egyszerűbben adminisztrálják meglévő oldalaikat illetve újakat hozzanak létre.
 
új page manager 20130824
 
Legfontosabb frissítések:
  • Új, jobb Insights statisztika, 
  • Oldal hirdetése,
  • Részletesebb oldal szerkesztés, közte pl. az adminisztrátorok kezelése, borító fotó cseréje,
  • több fotó feltöltése egy poszthoz,
  • egyszerűbb esemény létrehozás,
  • Pages Feed – kezelt, kedvenc oldalak hírei, posztjai
 
Töltse le a legújabb Android verziót a Google Play Store itt .
Töltse le a legfrissebb iOS verziót az iTunes itt .
 

Pin It on Pinterest