457-1-twooIdőnként különböző ismerősöktől kapok levelet “valaki@valahol.hu ismerősnek jelölt a Twoo-n, és szeretne kapcsolatba lépni veled” kérik, hogy vegyem fel velük a kapcsolatot a Twoo-n. Már többször leiratkoztam a levél alján lévő linken, mindig ezt a választ kapom “Leiratkoztál és nem fogsz több meghívót kapni a Valaki-ról vagy bárki mástól.”, de a levelek csak jönnek rendületlenül, persze mindig mástól. Időnként megkérdezem az adott ismerőst, hogy tud-e róla – meghívókat küldözget -, aki sokszor még azt sem tudja mi a Twoo.  😥 Sajnos nem tudja, hogy szüntethetné meg a nevében történő levél küldést, vagy a Twoo-s fiókját.

Ma is megkeresett egy ismerős azzal, hogy nem tudja megszüntetni a regisztrációt, pedig ügyfeleit már nagyon zavarja a sok kéretlen twoo-s meghívó levél. Elmondta, hogy valamikor egy ilyen meghívóban kattinthatott rá valamire, majd a Facebook account-jával lépett be. Utána nem is foglalkozott vele, csak most, hogy többen kérték ne zaklassa a társkereső oldalra történő meghívással.

457-1-twoo kezdőkép

Nem akar regisztrálni, akkor elég a Facebook gombra kattintani, már megy is  néhány figyelmetlen kattintás után a meghívó áradat az ismerősöknek.

Hogyan tudod megszüntetni a Twoo fiókodat?

1./ Miután beléptél a Twoo-ra, felül menj a Beállításokra és a Fiók felirat mellett válaszd a Szerkesztés opciót.

twoo_shot1

2./ A “Felhasználói fiók állapota” mellett kattintsunk a “Fiók törlése” (nem túl kivehető, sötétített) feliratra majd nyomjunk a Mentés gombra.

twoo_shot2

3./ A nagy Mégsem gomb mellett találjuk a narancssárga “profil törlésének folytatása” szöveget. Folytassuk ezzel, hogy töröljük magunkat.

twoo_shot3

4./ Írjuk be a jelszavunkat és indokoljuk meg, hogy miért szeretnénk elhagyni az oldalt majd végül kattintsunk a “Profilom törlése” gombra.

twoo_shot4

5./ Ezennel elhagytuk az oldalt, nem fognak megtalálni és zaklatni minket (bár teszem hozzá, hogy még 6 hónapig megtartják az adatainkat, mondván hátha újra aktiváltatni szeretnénk azt és akkor ne kelljen már újra regisztrálni magunkat). E-mail-t is kapunk a következő tartalommal:

twoo_shot5

Nekünk nincs, nem volt regisztrációnk a Twoo-n, ezért a mindenkinek.net cikkét használtuk forrásként. Reméljük sokaknak tudtunk segíteni, tiszteletben tartva, hogy vannak, akik a Twoo-hoz hasonló társkereső oldalakat kedvelik.

Ha neked is van olyan ismerősöd aki Twoo meghívókat küldözget, és nem tudja hogyan szüntetheti meg, akkor küld el ennek a cikknek a linkjét.  🙂

Pin It on Pinterest