photofy logoNehéz lenne összefoglalni, hogy mi mindent kellene belezsúfolni egy okostelefonokon használható képszerkesztő programba. Az alap képkezelési funkciókon túl jó, ha képes feliratok, keretek, egyéb díszítő elemek, stb kezelésére, s persze tartalmazzon felhasználható mintákat, sablonokat. A Photofy alkalmazás mindent tud, ráadásul ingyenesen tölthető le Androidra és iPhone-ra is.

Photofy egy önkifejezést megvalósító fotós alkalmazás, amely képessé teszi az embereket arra, hogy kreatív módon egészítsék ki, egyedi megjelenést adjanak fényképeiknek és azokat megoszthassák barátaikkal, családjukkal és a közösségi oldalakon. Gyorsan és egyszerűen adhatnak előre megtervezett elemeket a fényképekhez, beleértve  a különböző idézetek, mondatok, kifejezések, matricák, határoló elemek és keretek, hogy létrehozhassanak valami igazán varázslatosat.

photofy képszerkesztő okostelefonra

 

Közel száz betűtípus, több mint 7000 előre gyártott szövegdesign, 4000 matrica, 3000 keret, 2000 háttér – köztük profi fotósok munkáival – és a hasonló alkalmazásokból megismert filterek állnak rendelkezésünkre, miután a telefon galériájából kiválasztottuk, hogy melyik képet szeretnénk felturbózni. Természetesen a felsorolt lehetőségek között vannak olyan profi sablonok, amelyekért fizetni kell, de az ingyenes verziókból is rengeteget kínál az app. A kész alkotásokat minden népszerű közösségi oldalon megoszthatjuk. 

Az alkalmazás használatához regisztráció is szükséges, amit e-mail cím és jelszó, születési dátum megadásával is megtehetünk, vagy a Facebook fiókunkat felhasználva viszont egy érintés az egész folyamat.

Photofy regisztráció vagy Facebook bejelentkezés

Bal oldali képen a regisztráció, jobb oldalin a Facebook bejelentkezés képernyője látható.

A Photofy weboldalán regisztrációs adatainkat módosíthatjuk, produktumainkat is megnézhetjük, s persze újabb kiegészítőket szerezhetünk be.

Ha tetszett bejegyzésünk oszd meg ismerőseiddel, Ők is nyűgözzék le barátaikat, családjaikat a feltuningolt fotóikkal.  😉

Pin It on Pinterest