Új timeline 20130612 -200Többeknek már hetekkel, hónapokkal ezelőtt bekapcsolta az új profiloldalakat a Facebook, de az elmúlt órákban a magyarországi felhasználók mindegyikénél aktiválták az újradolgozott adatlapot.

 

Tavaly decemberben szivárgott ki a Facebook profilos újítása, azóta pedig fokozatosan vezetik be a változást a felhasználóknál. Az új profiloldalon a bejegyzések és életesemények a jobb oldalon, minden más – névjegy-összefoglaló, ismerősök listája stb. – pedig a bal oldalon látható.

 

Új timeline 20130612

 

Az idővonal mellett változott a névjegy is, itt szakaszokba rendezve, átláthatóbb formában kaphatnak képet ismerőseink a minket érdeklő filmekről, könyvekről és egyéb dolgokról. A névjegyoldalas adatok nyilvánossága szakaszonként módosítható, azaz beállítható, hogy például a kedvenc filmjeinket bárki böngészhesse, míg a könyveket csak ismerőseink láthassák.

A Facebook nemrég egy kicsit változtatott logóján, hamarosan pedig mindenkihez elér a teljesen megújított főoldali üzenőfal is.

(forrás: hgv.hu)

facebook logo változás

Minimálisan, de változtatott logóján a Facebook – szúrta ki Tom Waddington. Az új arculati elemben már nem szerepel a korábbiban látszó, tükröződést imitáló sáv, az “f” betű pedig leér a négyzetes logó aljáig. (forrás: hvg.hu)

 

Új timeline üzenőfal 20130612

Viszlát zűrzavar, letisztult, képesebb, minden a mobil megjelenésről szól. Ahová csak mész ugyanaz a megjelenés fogad, legyen szó asztali gépről, tabletről, vagy mobilról. Az utolsó információk szerint az üzleti oldalaknál nem, csak a személyes profiloknál vezetik majd be az új üzenőfalat.

Az új üzenőfali bemutatót a Facebook News oldalon magyar nyelven is megnézheted, ahol feliratkozhatsz az új felület kipróbálásához, illetve megnézheted, hogy melyik ismerősöd kapta már meg.

Nálad már az új üzenőfal működik? Kérünk írd meg tapasztalataidat, véleményedet hozzászólásban itt, vagy Facebook oldalunkon. Ha tetszett a cikk ne felejtsd el lájkolni és megosztani sem. 😆

Pin It on Pinterest