Facebook oldalunkon, rajongóink részére bemutatjuk partnereink 2012. Adventi Naptárait.
Szavazz arra amelyik tetszik, vagy számodra a legjobb ajándékokat, kedvezményeket tartalmazza!
A szavazók között sorsolás tartunk 2012.12.28-án.
A legtöbb szavazatot kapó cég nyer!

Szeptemberben indítottuk akciónkat, amelyben kedvezményesen, féláron rendelhették meg a cégek Facebook rajongói oldalaikhoz Adventi naptár alkalmazásunkat. Aki novemberben igényelte, már teljes árat kellett fizetnie érte. A megkeresett cégek közül sokan nem értették miért fordítva működött a kedvezmény adása, hiszen az lett volna a logikus, minél kevesebb idő van a naptárak indulásáig, annál nagyobb kedvezményt adjunk, hogy megfelelő számban értékesítsük.

A cél az volt, hogy a korábban megrendelt naptárakat azonnal elkészítjük, így november végére nem torlódik fel annyira a munka, hogy vissza kelljen utasítani a később megrendelőket. Ez a számítás nem jött be maradéktalanul. Na nem az Adventi naptár projekt sikeressége, hanem a munkák tervezése, elvégzése. Volt olyan szeptemberi megrendelőnk, aki november utolsó hetében küldte el a napokhoz tartozó kedvezményeket. Igazából egyetlen szeptemberi megrendelést sem tudtunk az adatok késedelmes átadása miatt tervezett időben elkészíteni, így a munka az utolsó két hétre csúcsosodott, ezért november második felében bizony utasítottunk vissza kérést 😥 .

Biztosan sok tanulsága van ennek a kampánynak, jó néhány kérdést feltehetnénk, a későbbiekben hasznosítjuk a tapasztalatokat.

Nektek milyen tanulságokkal szolgál példánk? Bennetek is felmerültek kérdések? Osszátok meg velünk!

A naptárak időben elkészültek

Nekünk fontos a partnereink sikere, ezért nem csak megosztjuk oldalunkon, posztjainkban, ajánljuk ismerőseinknek őket; az Adventi Naptárakat egy szavazós játékkal is reklámozzuk. Erre a játékra hirdetést futtatunk a Facebookon, így terelünk forgalmat az Adventi Naptárakhoz.

A széles kőrben meghirdetett szavazós játékban sorsolást tartunk a szavazók között, de ami fontosabb, képet fogunk kapni arról, hogy melyik tetszett a Facebook felhasználóknak.

A játék nem csak Facebook oldalunkon érhető el, beágyaztuk weboldalunkba is (a bal oldali Facebook alkalmazások blokkban megtalálható), sőt okos telefonon is elérhető, akár QR kód segítségével is.

A legtöbb szavazatot kapó cég nyer

A legtöbb szavazatot kapó cég 2013.01.02. – 2013.03.31. között egy hónapig futtatható Facebook promóciós alkalmazást nyer, 30.000,-Ft+Áfa értékben, PLUSZ a játék ideje alatt díjmentesen kommunikálunk Facebook oldalán.

Bízunk benne, hogy az Adventi Naptárt futtató cégek is megmozdulnak és tesznek azért, hogy nyerjenek a szavazásban (ezzel a saját kampányukat segítik).

Melyik legyen 2012. év Adventi Naptára?

Szavazz, és mondd el véleményed hozzászólásban.

Pin It on Pinterest