Képek feltöltése az Instagramra asztali számítógépről

Az Instagram képek, rövid videók, történetek mobil eszközeink segítségével történő gyors megosztására szolgál. Hogyan osszuk meg egyszerűen a fényképezőgéppel készült, vagy az asztali számítógépen, laptopon tárolt képeket? Az Instagram.com asztali számítógépen történő használata során nincs lehetőség képek feltöltése, de találtunk erre egy nagyon jó megoldást.

Képek feltöltése az Instagramra asztali számítógépről – a megoldás Windowed

A Windowed úgy működik, mintha egy mobil böngésző lenne, amely lehetővé teszi az Instgram mobil webhelyének megtekintését közvetlenül a Mac vagy a Windows számítógépről. Az összes interakció, beleértve a bejelentkezést, közvetlenül az Instagram segítségével történik, így nem kell aggódnia, nem egy harmadik félnek adja ki adatait.

Négy okból érdemes használni a Windowed alkalmazást:

  1. Az első és legfontosabb, hogy közvetlenül az asztali számítógépéről, laptopjáról tud képet feltölteni az Instagram fiókba. 
  2. Könnyen tud másik felhasználó bejegyzéséhez hozzászólni, hiszen hiszen az egérrel és a billentyűzettel ezt mégiscsak felhasználó barátabb módon teheti meg mint az okostelefonján.
  3. Öt fiók között tud gyorsan, kényelmesen váltani a Windowed segítségével.
  4. A Windowed alkalmazás teljesen ingyenes mind a MAC és a Windows alapú PC-kre is. Nincsenek prémium verziók, vagy extra, rejtett díjak.

Töltse le és próbálja ki a Windowed alkalmazást, de ha Önnek egyszerűbb megoldása van szívesen vesszük, ha megosztja velünk.

WINDOWED letöltése itt

Facebook videó beágyazása

Az elmúlt napokban, hetekben és a közeli jövőben is rengeteg újdonság jelent meg (fog megjelenni) a Facebookon. Ezek nagy része a vállalkozások számára is fontos segítséget ad a közösségi marketing céljaik megvalósításában. Megváltoztak a Facebook közösségi bővítményei (social plugins), néhány megszűnik, van amelyik átalakult és jött újabb is, a Facebook videó beágyazása. (tovább…)

Beágyazható Facebook bejegyzések fejlesztése

Még nincs egy éve, hogy a Facebook elérhetővé tette, hogy Facebook bejegyzéseinket beágyazhassuk weboldalakba, blogokba, s ezzel még nagyobb nyilvánosságot adjunk azoknak úgy, hogy a hozzászólás, megosztás, lájkolás lehetősége megmarad. A beágyazás nagy hátránya volt, hogy csak fix szélességben lehetett végrehajtani.

(tovább…)

Nem elemzik közösségi jelenlétüket a kisebb cégek

figures_walk_into_computer_250x188_clrHosszú út vezet még addig, hogy a kis és a közepes cégek kihasználják a Facebookban, a Twitterben és más közösségi platformokban rejlő lehetőségeket. Ugyan egyre erősebben vannak jelen ezen a területen, de ez eddig nem vezetett eredményre.

Napjainkban teljesen általános dolog, hogy a nagyvállalatok jelen vannak a Facebookon vagy a Twitteren, hiszen mindez ideális marketingeszköznek tűnik. A példát igyekeznek követni a kisebb cégek is, de közel sem mindig járnak sikerrel. A témát Isabella Hatak, a Bécsi Gazdasági Egyetem és a Sascha Kraus professzor, a Liechtensteini Egyetem munkatársa vizsgálta meg, több mint 400 döntéshozót kérdeztek meg a tapasztalataikról.

Vajon miért nem elemzik közösségi jelenlétüket a kisebb cégek?

  (tovább…)

Pin It on Pinterest