pushing_up_box_text_10650A kommunikáció az alapja mindennek a Facebook üzleti oldalakon!
Miért?

Önnek is van üzleti oldala? Posztol is rajta rendszeresen? Nem? Miért nem?

Tapasztalataink szerint azért nem, mert nincs ideje, és/vagy kifogyott az ötletekből, ráadásul hiába futtat nyereményjátékot, hirdetést, az csak időlegesen fogja biztosítani, hogy az oldal rajongói aktívak legyenek.

A posztolásnak folyamatosnak, érdekesnek, figyelemfelkeltőnek kell lennie, és ha ezt elértük, akkor érdemes bármilyen más marketing eszköz bevetésén gondolkodni.

Nincs annál rosszabb „látvány”, mint amikor egy minden kommunikációt nélkülöző oldalon fut egy nyereményjáték (esetleg ráadásul szabálytalanul is), és a rajongói aktivitás abban merül ki, hogy „osztottam”, „osztom”, stb.

Ilyen oldalaknál a játék eredményhirdetése után az oldal visszazuhan a „nagy semmibe”, és az oldal tulajdonosának még a sikertelenséggel is meg kell barátkoznia.

Minden vállalkozás, így az öné is, azért működik, mert sok pénzt, és energiát fordít arra, hogy megtalálja vevőit, megrendelőit, vendégeit, partnereit.
Ne higgye, hogy a weboldala, a névjegykártyája, az üzlete, mindenre elég, és a közösségi oldalakon való megjelenés már nem fontos.
Ha már egyszer megjelenik a facebookon, (és a többi közösségi portálon), akkor az legyen ugyanolyan jó minőségű (sőt, esetleg még jobb), mint a weboldala.
Legyen naprakész, friss, érdekes, figyelemfelkeltő!

Posztolási AKCIÓ január 31-ig a Lailanma Kft-nél

Kérdése van? Hívjon minket: +361/290-4712, +3620/425-5877

Szóval kérjen tőlünk ajánlatot posztolásra,

most 20% kedvezményt 

adunk 2013.01.31-ig (számlánkra beérkezett utalások esetén)!

Mit vállalunk?

  • Heti 3 alkalommal új posztot jelenítünk meg
  • Hatékonyan jelenítjük meg termékeit, szolgáltatásait, akcióit
  • Felkutatjuk tevékenységével, városával, kapcsolatos múltbéli, aktuális, és jövőbeni információkat, eseményeket és ezeket képpel illusztrálva osztjuk meg oldalán
  • Segítünk kialakítani az önnek megfelelő marketingstratégiát

Az AKCIÓ a szlogenre (Költségcsökkentés torkos csütörtökig) való hivatkozással és új megrendelésekre vonatkozik.

Néhány oldal, ahol mi posztolunk

Pin It on Pinterest