Emlékeznek még arra az időre, amikor bárhová mentünk, képeslapot küldtünk haza a családnak, barátoknak, ismerősöknek. Ma már egyre kevesebben adnak postára ilyen üdvözlő lapokat, hiszen itt az internet, és a mindentudó okos telefonok. Kattintgatunk párat, majd egy gombnyomással meg is osztottuk a képet a közösségi portálon.

postcard__travels_700

A képeslapküldő kicsit más. Szeretett, vagy legalábbis kedvelt cégünk, üzletünk, éttermünk, pizzázónk, szállodánk, utazási irodánk, stb. oldaláról küldeni képeslapot nagyon „trendi”, ráadásul marketing szempontból is elegáns, és hatékony.

Az meg pláne pozitívum, hogy sorsolást/sorsolásokat lehet tartani a képeslapküldőt használók között.

A Képeslapküldő alkalmazás kiválóan megfelel a cég ismertségének növeléséhez, hiszen az un. Non-Fan oldalán megkéri az új látogatót, hogy előbb lájkolja Facebook oldalunkat, mert a képeslapküldés csak rajongóink számára biztosított. A Fan oldalán láthatók a képeslapok, amelyekből válogathatnak, majd egyszerűen a barát, vagy ismerős nevének beírása után egy gombnyomással elküldhetnek a kiválasztott személy üzenőfalára saját üdvözlő szöveggel.

képeslap

Bal oldalon a Non-fan, jobb oldalon a rajongók felülete látható. Csak kattintson a megfelelő képre, írja be ismerőse nevét, és már küldheti is az üdvözlőlapot.

Az ismerős üzenőfalán megjelenő poszt képére kattintva, új oldalon nézhető meg a teljes méretű képeslap, vagy a megfelelő linkre kattintva a képeslapküldő alkalmazás.

képeslap poszt

A képeslapküldő alkalmazás terjedését regisztrációval egybekötött sorsolással is segíti, de más megoldások is lehetnek, pl. a látogatók töltsenek fel képet egy megfelelő felületre, aztán meg lehet szavaztatni, hogy mely képek kerüljenek a képeslapok közé, stb.

Az alkalmazásaink többsége, köztük ez is Facebook oldalba építve, mobil eszközökön és akár weboldalba ágyazva is működnek. A képeslapküldőt és partnereinknél futó alkalmazásainkból ízelítőt  itt talál, további kérdése esetén forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken.

Kattints-ide---arrow_pointing_custom_text_anim_12330

ajánlat---hurry_with_the_custom_text_kit_12327

Pin It on Pinterest