Az Instagram képek, rövid videók, történetek mobil eszközeink segítségével történő gyors megosztására szolgál. Hogyan osszuk meg egyszerűen a fényképezőgéppel készült, vagy az asztali számítógépen, laptopon tárolt képeket? Az Instagram.com asztali számítógépen történő használata során nincs lehetőség képek feltöltése, de találtunk erre egy nagyon jó megoldást.

Képek feltöltése az Instagramra asztali számítógépről – a megoldás Windowed

A Windowed úgy működik, mintha egy mobil böngésző lenne, amely lehetővé teszi az Instgram mobil webhelyének megtekintését közvetlenül a Mac vagy a Windows számítógépről. Az összes interakció, beleértve a bejelentkezést, közvetlenül az Instagram segítségével történik, így nem kell aggódnia, nem egy harmadik félnek adja ki adatait.

Négy okból érdemes használni a Windowed alkalmazást:

  1. Az első és legfontosabb, hogy közvetlenül az asztali számítógépéről, laptopjáról tud képet feltölteni az Instagram fiókba.
  2. Könnyen tud másik felhasználó bejegyzéséhez hozzászólni, hiszen hiszen az egérrel és a billentyűzettel ezt mégiscsak felhasználó barátabb módon teheti meg mint az okostelefonján.
  3. Öt fiók között tud gyorsan, kényelmesen váltani a Windowed segítségével.
  4. A Windowed alkalmazás teljesen ingyenes mind a MAC és a Windows alapú PC-kre is. Nincsenek prémium verziók, vagy extra, rejtett díjak.

Töltse le és próbálja ki a Windowed alkalmazást, de ha Önnek egyszerűbb megoldása van szívesen vesszük, ha megosztja velünk.

WINDOWED letöltése itt

Pin It on Pinterest