Végzett - lépjen ki a FacebookbólElőfordult már az Önnel, hogy elfelejtett kilépni a Facebook-ból, csak egyszerűen bezárta a böngészőt? Amíg ez otthon történik nincs túl nagy baj, azt leszámítva, hogy az otthoniak is hozzáférhetnek (bizonyos esetekben) fiókjához. Problémát akkor jelenthet a kilépés elmulasztása, ha munkahelyünkön, vagy nyilvános helyen felejtkezünk el a kilépésről, ekkor könnyen megtréfálhatnak bennünket (jó esetben).

Sokan csak ritka esetben használnak ismeretlen vagy nyilvános gépeket arra, hogy belépjenek a Facebookra, de bárkivel megtörténhet, hogy véletlenül nem jelentkezik ki. Azért, hogy még időben kimentsük magunkat, és ne váljunk mások esetleges tréfáinak az áldozatává, távolról is kiléptethetjük a fiókunkat a böngészőkből és az alkalmazásokból.

Jelentkezzen ki a Facebookról, ha nem használja!

 Facebook kapcsolatok lezárása

Az utólagos kijelentkezéshez a Facebook-on (felső kék sáv, jobb oldalán a háromszögben) válasszuk a Beállításokat, majd a bal oldali függőleges menüben a Biztonság menüpontot. A középső felületen a Bejelentkezett helyekre kattintva láthatjuk az aktív belépéseket, platformszinten listázva (Asztali, Mobil böngésző, Facebook Androidra, stb.). Az asztali belépések esetén a “Megszakítás” linkre kattintva léptethetjük ki a fiókunkat, a mobilos alkalmazások esetében azonban már jelszót is kell cserélnünk. Amikor ez megtörténik, az oldal megkérdezi, szeretnénk-e minden eszközről kilépni, az alkalmazások pedig a kilépéskor új jelszót kérnek a folytatáshoz.

(Forrás: PCWorld)

 

Pin It on Pinterest

Read previous post:
Új funkciók a Facebook Messenger mobil alkalmazásában

A Facebook Messenger már majdnem mindent tud, hiszen egy éve már ingyen is telefonálhatunk aktív ismerőseinkkel, hangüzenetet küldhetünk az inaktívaknak,...

Close