Social Media Image Maker404

Social Media Image Maker

Nemcsak a különböző közösségi oldalakon, de gyakran már egy oldalon belül is eltérőek a feltenni kívánt képekkel kapcsolatos követelmények. Az alábbiakban egy olyan segítséget mutatunk, amellyel mindez többé már nem okozhat gondot.

Másmilyen képet teszünk fel borítóképnek, másmilyent profilképnek, más az elvárása a YouTube-nak, más a Twitternek. Ha mindehhez még hozzávesszük, hogy az átlagfelhasználó nem a képszerkesztés, -méretezés mestere, akkor máris kiderül, nem is olyan egyszerű feladatról van szó, amikor képeket tennénk fel a közösségi oldalakra. Szerencsére kéznél a segítség, a Social Media Image Maker nevű online szolgáltatás.

Az oldalon balra számos közösségi oldal neve látható, s bármelyikre kattintunk közülük, megjelenik, hogy milyen elvárásaik vannak a feltöltendő képekkel kapcsolatban. Nekünk nincs más dolgunk, mint oldalt, illetve képtípust választani, majd a Create gombra kattintani.

Social Media Image Maker PrtSc719

Facebook borítókép és profilkép…

Ettől kezdve szinte mindent elvégez helyettünk a szolgáltatás, nekünk csak ki kell választanunk a számítógépünkről azt a képet, amelyet fel szeretnénk tölteni (nem kell félni attól, hogy nem jót választunk, ugyanis azonnal figyelmeztetést kapunk, ha valami hibádzik a képpel).

Miután elfogadta a szolgáltatás a képet, láthatjuk, hogy mennyi fog belőle megjelenni … (további részletekért ugrás a forrásra.)

Pin It on Pinterest