parse_itJó mulatság szöveges buborékokkal ellátni fotóinkat, ami – mint ahogy az az alábbiakból is kiderül – nem is olyan nagy ördöngösség.

Akár egy kis történetet is elmesélhetünk, elmeséltethetünk fényképeinkkel, ha a rajta lévő személyek gondolatait „nyilvánossá tesszük”, kis szövegbuborékok használatával. Mindehhez semmit sem kell letölteni a gépünkre, elég felkeresni a phrase.it weboldalt.

Egy igazán egyszerű felület fogad, ahova először fel kell tölteni a kiszemelt fényképet – ezt akár számítógépünk tetszőleges mappájából választhatjuk, akár a Facebookról importálhatjuk, vagy választhatunk a szolgáltatás által kínált fotókból is.

parse_it-719x380

A következőkben különféle buboréksablonokból választhatunk, s ha megleltük az igazit, fogd és dobd módszerrel tehetjük a fénykép megfelelő helyére. A buborékokat forgathatjuk, mértezhetjük, változtathatjuk a szöveg betűtípusát, sőt egyszerűen törölhetjük is ezeket (persze nem ez a cél).

Ha elégedettek vagyunk az eredménnyel, akkor a Preview & Save gombra kattintva még egyszer megtekinthetjük művünket, privátnak nyilváníthatjuk (ekkor nem lelnek rá a keresők), és egy e-mail címet is megadhatunk, amelyre majd egy hozzáférési linket kapunk.

De ha egyszerűen csak az Allright, Save it feliratra kattintunk, akkor megadhatjuk, hogy számítógépünk melyik mappájába landoljon az ilyenformán átalakított fotó.

(forrás: hvg.hu)

Pin It on Pinterest