DudaMobile

Annak ellenére, hogy az okostelefonok böngészőprogramjai meg tudják jeleníteni a bonyolult weboldalakat is, nem árt optimalizálni mobil eszközökre, hiszen nem kis bosszúságot okoz a látogatóknak, ha olvasás közben nagyítani kell, ide-oda kell húzogatni azért, hogy végig olvassuk a sort, stb. Ön szerint hány látogató hagyja ott a mobilon élvezhetetlen megjelenésű oldalát?

A meglévő weboldalak optimalizására mobil eszközökre újabb és nem is túl egyszerű webfejlesztést jelent, hacsak nem próbáljuk ki a DudaMobile szolgáltatását.

DudaMobile - optimalizalas

A képen egy weboldal látható android okostelefonon. A Bal oldali az optimalizálás előtt, a jobb oldali pedig utána. Ön szerint melyik a jobban kezelhető, olvasható?

 

Szeretné, ha a weboldala is a megfelelően jelenne meg okostelefonokon?

Ehhez mindössze az átalakítandó weboldal URL címét kell megadni, a többit automatikusan elvégzi a rendszer. Az átalakított oldal kinézetét és funkcióit egy iPhone-emulátorral ellenőrizhetjük, és kedvünk szerinti változtatásokat is végezhetünk. Ehhez több tucat sablon áll rendelkezésre, amiket azután még tovább alakíthatunk.

DudaMobile-2

Színsablonok, menü-, nyomógomb sablonok és beépíthető webelemekkel alakítható cége arculatához, tehető egyedivé weboldala mobil megjelenése.

 

Az elkészült, mobilra optimalizált weboldalhoz egy egyedi URL fog tartozni, amire kényelmesen átirányíthatjuk azokat a látogatókat, akik telefonról böngészik blogunkat vagy weboldalunkat.

A DudaMobile ingyenes változata persze több korlátozást tartalmaz. A Prémium szolgáltatásokat megfizethető áron havonta, vagy éves díjbeszedéssel tudjuk megvásárolni.

Milyen előnyökkel jár a Prémium előfizetés?

Weboldal domainenként 9$/hó vagy éves díj esetén 20% kedvezménnyel (nettó árak) vásárolhat prémium előfizetést, ami tartalmazni fogja:

  • hirdetés mentes működés (ingyenes verzió esetén a mobil oldal tetején és alján is reklámcsík van),
  • korlátlan oldal átalakítás domainenként ( ingyenesen 10 oldal),
  • korlátlan oldal letöltés (ingyenesen 500 letöltés havonta),
  • mobil hívás, mobil térkép (Google) és egyéb prémium funkciók beépítése,
  • m.sajatdomain.com név használatának lehetősége,
  • korlátlan szupport támogatás.

Amennyiben regisztrációjával csak ingyenes DudaMobil oldalakat használ, max 10 ingyenes domaint kezelhet vele.

A Lailanma Marketing több ügyfelének is elkészítette mobil megjelenését a meglévő weboldalához, az alábbi képen látható néhány.

DudaMobile-1

Az adminisztrátori felületen minden domainhez, aloldalhoz saját SEO beállításokat alkalmazhatunk, illetve korrekt statisztikát kapunk a mobilos megtekintésekről.

A képen látható példák, nézd meg a linkeket csak okostelefonról:

Nos, mi a véleményed? Ha tetszett, akkor oszd meg az ismerősökkel, Ők is megvizsgálhassák annak lehetőségét, hogy a weboldalukat átalakítsák “mobil ready”-vé, s ha segítségre van szükségük, akkor ajánlj minket  😆

Pin It on Pinterest