delentis-logoEgy hasznos webes szolgáltatás tanácsokat ad azzal kapcsolatban, hogyan törölhetjük a hozzáférésünket egy választott site-ról.

Nagyon sok netes szolgáltatás regisztrációhoz köti a használatát, azonban arról már kevesebbet közöl, hogyan lehet leiratkozni onnan. Ráadásul egyre több oldalon készítünk accountot, és mindegyiknél mások a leiratkozási szabályok.

Ahhoz, hogy kiigazodjunk a sokféle szabály között, érdemes felkeresnünk a valóban hasznos információkkal szolgáló Delentis oldalt.

delentis404

Ezen – az egyébként angol nyelvű oldalon – ugyanis összegyűjtötték mindazt a rengeteg információt, amelyekre a leiratkozásnál szükségünk lehet.

delentis2

Leiratkoznánk a Facebookról, vagy bármelyik más oldalról? Csak üssük be a Delentis keresőmezőjébe az adott oldal nevét, és máris megkapjuk a lépésről lépésre útmutatót (mint említettük, angol nyelven), pontosabban azt, hogy mit is kell tennünk, illetve még jó pár fontos információt a teljes búcsúhoz. Ha az alkalmazásnak van mobil változata, arról is megtudhatunk mindent.

A Delentis jelenleg 800 oldalról szolgál leiratkozási információval, de folyamatosan bővítik a kínálatot.

(forrás: hvg.hu)

Pin It on Pinterest