A Rovio bejelentette, hogy az Angry Birds legújabb verziója a Csillagok háborúja univerzumban játszódik majd, videó is van róla. A mobilos játék egy hónap múlva érkezik, plüss játékokkal és Jengával egybekötve.

A múlt héten közzétett, lézerkardos madárból jól következtettünk: egy hónappal a kiadás előtt Csillagok háborújás Angry Birds-kiadást jelentett be ma a madaras franchise tulajdonosa, a Rovio. A játék a februárban megjelent Angry Birds Space-re épül, de a bolygók, a madarak és a malacok is felismerhetően a Star Wars helyszínjeire és szereplőire hasonlítanak majd.

A játékprogram mellé plüssök és egy Jenga-különkiadás is lesz, illetve az is biztos, hogy november 8-án iOS-re, Androidra és Windowsra lesz elérhető a szoftver. A Windows Phone-on futtatható és az OS X-es verzió megjelenéséről egyelőre nincs szó.

A maga területén az Angry Birds éppen olyan sikeres, mint a sci-fi mozik közt a Star Wars: a mérges madarak különböző kiadásait a májusi adatok szerint már több mint 1 milliárd alkalommal töltötték le. A legutóbbi kiadás egy hete jelent meg, a Bad Piggiesben a madarak helyett a malacok oldalán vívható a kettejük közti csata.

Forrás: HVG.HU

Pin It on Pinterest

Read previous post:
Posztolás a Facebookon…

Alig néhány hete írtunk a Facebook posztolási szabályokról 70/20/10 címmel, és most ismét ezzel a témával foglalkozunk, vagyis folytatjuk a témát. Miért?

Close