Előfordult már, hogy e-mailt szeretett volna küldeni ismerősének, de nem osztották meg egymással az e-mail címüket? Ettől a héttől kezdve új e-mail írásakor a Gmail a Google+-os ismerősei közül javasol címzetteket akkor is, ha eddig nem adták meg egymásnak az e-mail címüket.

 

gmail-google+-1

Hogyan működik e-mail címekkel

 
A Google+-os ismerősökkel történő levelezés egy kicsit eltér a megszokottaktól az e-mail címek adatvédelme miatt. Az Ön e-mail címét a Google+-os ismerősei nem látják, amíg nem ír nekik e-mailt, az ismerősök e-mail címét pedig Ön nem látja mindaddig, amíg nem válaszolnak az e-mailjére.

 

gmail-google+-2E-mail fogadása a köreiben nem szereplő személyektől

Ha a köreiben nem szereplő személytől kap e-mailt, az e-maileket a rendszer a Beérkező levelek Közösségi kategóriájába helyezi (ha be van kapcsolva), és csak akkor indíthatnak új beszélgetést Önnel, ha felveszi őket a köreibe, vagy válaszol nekik.

 

 

gmail-google+-3Ki veheti fel Önnel a kapcsolatot

Asztali számítógépen a Gmail új beállításával határozhatja meg, hogy ki érheti el Önt. További információért keresse fel a Súgót.

Google a fenti tartalmú levéllel értesíti a Gmail fiókkal rendelkező felhasználóit Gmail-frissítésről. Ön is érjen el még több ismerőst. Nincs még Google fiókja? Tudta, hogy a Google fiókjával nem csak leveleket, tárhelyet kezelhet, kapcsolatokat építhet a Google+ közösségi hálózatán, hanem számos egyéb szolgáltatást igénybe vehet?

Pin It on Pinterest