mark-mobil404Hasznos újdonságok a Facebook Mobil alkalmazásaiban.

 

Néhány hete, Facebook oldalunk képalbumában számoltunk be a Facebook Messenger Mobil alkalmazások frissítésével bekövetkező változásokról. Változott a felület, a hagyományos hangulatjelet új, jópofa matricák váltották fel; kőralakú arckép jelzi a kijelzőn, ha új üzenet érkezett.

Másik fontos változás, hogy felhatalmazhatjuk a Facebook Messengert a szöveges rövid üzenetek, “magyarul” az SMS kezelésére is. Ehhez nem kell mást tenni, csak a szoftver új verzióját letölteni megfelelő helyről, automatikus frissítés esetén engedélyezni a frissítést, ami után a bal oldali képernyőképen látható módon engedélyt kér a Messenger az SMS-ek kezeléséhez.

 

Facebook Messenger kezeli az sms-t

Kattints a “Try It” gombra és máris a Facebook Messenger kezeli az SMS-idet.

Az SMS kezelést bármikor kikapcsolhatjuk a Facebook Messenger Settings (beállítások) menü ->  SMS/MMS menüpontjában, ha a két jelölőnégyzetből kivesszük a pipát.

 

A másik fontos változás a Facebook Mobil alkalmazását érinti, ami az oldal adminisztrátorokat segítő újdonság.

A Facebook rajongói oldalak kezeléséhez elérhető Page Manager alkalmazásban van lehetőségünk arra, hogy az oldal nevében posztoljunk, képeket, videókat osszunk meg, stb.

A Facebook Mobil alkalmazásával megnézhettük az oldalon folyó kommunikációt, tudtunk posztolni, de a mostani frissítéssel ugyanolyan könnyen válthatunk oldal nevében – és saját nevünkben történő kommunikáció között mint a desktop felületeken, ahol a borítókép feletti, világosabb kék sávban megjelenő “Megosztás, hozzászólás és kedvelés mint…” váltó segítségével.

Facebook kliens- ki nevében kommunikáljunk

Egyszerű a váltás – a Facebook frissített Mobil alkalmazásában-, hogy kinek a nevében posztolunk.

Nagyon tetszenek ezek az újdonságok, ha neked is, akkor oszd meg, hogy ismerőseid se felejtsenek el frissíteni.  😆

Pin It on Pinterest