Egy hónapja végeztünk a Facebook oldalakhoz telepíthető ajándék automata alkalmazásunk fejlesztésével és tesztelésével, amit először a nyíregyházi Pizza Maffia étterem kezdett el használni Facebook oldalán. Az alkalmazás, ami tulajdonképpen egy félkarú rabló játék a megrendelő profiljához igazítható grafikával rendelkezik (ezt a demóban ki is lehet próbálni, a keretek, piktogramok cserélgetésével). Biztosítja az összes olyan lehetőséget, amely a Facebook alkalmazásoknál felhasználhatók a játék mind szélesebb körben történő megismertetéséhez. Az alkalmazásban beállítható a játékosonként,   naponta végrehajtható pörgetések száma. A három egyforma, egy sorba beálló figurával lehet nyerni, ekkor egy egyedi kódot kap a nyertes, amit fel kell jegyeznie a nyeremény átvételéhez. A megrendelő egy jelszóval védett helyen lévő táblázatban azonnal látja, ha nyert valaki (és az azonosító kódot is); de természetesen nem csak a nyerő pörgetéseket naplózzuk, így a napi játékosok számáról is tudunk statisztikát készíteni.

A első automata használatba vételét követően, néhány nap múlva a székesfehérvári Tóváros Pizzéria is birtokba vette az automatát.

Adria Tours kedvezmény automata

Adria Tours kedvezmény automata

Ma egy új tevékenységi körrel rendelkező cég, az Adria Tours Utazási Iroda indította el, és kedvezmény automatának nevezte játékunkat, mivel náluk csodálatos montenegrói üdülőhelyeken lévő szállások díjából lehet 10%, 20%, vagy akár 30%-os kedvezményt pörgetni.

Nektek tetszenek az ilyen típusú alkalmazások? Ha igen, akkor próbáljátok ki, és osszátok meg az ismerősökkel,  nyerjenek ők is! 🙂

Pin It on Pinterest