Fájl konvertálásTalálkozott már olyan fájllal (kép, hang, videó, tömörített…), amit a számítógépére telepített programjai nem tudtak beolvasni? Mit szokott ilyenkor csinálni? Valószínűleg keres a Google segítségével egy alkalmas segédprogramot, amit talán soha többé nem fog használni. Ha valamilyen “felhő drive”-on (Google Drive, Dropbox) tárolt fájllal gyűlik meg a baja, akkor előtte még le is kell tölteni a számítógépére. Amit eddig írtunk elfelejtheti, van egy nagyon jó megoldás.  🙂

Egy WEBP formátumú kép fájl PNG-re alakítása miatt találtunk erre az online megoldást kínáló lehetőségre, a CloudConvert.org oldalra.

 

Mire jó a CloudConvert.org?

CloudConvert logo_300x190

 • 178 különböző fájlformátum konvertálása
  CloudConvert többek között támogatja több mint 100, különböző audio, video, dokumentum, ebook, archív, kép, táblázatkezelő és prezentációs fájlformátum konvertálását. Ellenőrizze, hogy a keresett fájl formátum a támogatott formátumok között megtalálható-e.
 • Fájl konvertálás a felhőben
  Nincs szükség arra, hogy szoftvert telepítsen a számítógépre! Feltölti a fájlokat CloudConvert-en keresztül a tárhelyére, s az átalakítást ott végezheti el. Ne aggódjon, a fájlok biztonságban lesznek, csak Ön érheti el azokat, s amint az átalakítás befejeződött a CloudConvert-ről törlésre kerülnek.
 • Speciális funkciók
  A legtöbb konverzió típus támogat új megoldásokat, pl. audió / videó fájlok codec beállításai. Emellett támogatja a kötegelt átalakítást, valamint archívumok kezelését is.
 • Erőteljes API
  A CloudConvert API hozzáférést biztosít a CloudConvert teljes funkcionalitásához és lehetővé teszi, hogy azokat beépítse saját alkalmazásaiba.

A CloudConvert jelenleg béta állapotú, amelyre a regisztráció ingyenes.

Miért érdemes regisztrálni? Az alábbi táblázatban látható  😉

  Vendégek Regisztrált felhasználók Kell ennél több?
Napi konverziók 10 25 Hamarosan …
Maximum párhuzamos konverzió 2 5  
Maximum konverziós idő 10 perc alatt 60 perc  
Maximális fájlméret 100 MB 1024 MB  
Konvertált fájlok tárolási ideje 2 óra 12 óra  

Miért jó a fájl konvertálás a felhőben? A választ már Ön is ismeri – mert nem kell a számítógépre telepíteni semmit és bárhonnan elérhető. Az Ön által ismert hasonló megoldásokat örömmel vesszük, ha megosztja velünk akár itt, akár közösségi oldalainkon, ha pedig hasznosnak találta cikkünket az ismerőseinek feltétlenül mutassa meg!  🙂

 

Pin It on Pinterest