Az elmúlt napokban, hetekben és a közeli jövőben is rengeteg újdonság jelent meg (fog megjelenni) a Facebookon. Ezek nagy része a vállalkozások számára is fontos segítséget ad a közösségi marketing céljaik megvalósításában. Megváltoztak a Facebook közösségi bővítményei (social plugins), néhány megszűnik, van amelyik átalakult és jött újabb is, a Facebook videó beágyazása. 

Felhívás gomb érkezett az oldalakra, majd a videókat is elláthattuk ilyen gombbal; rövid életű “Elküldöm” gomb jelent meg a hírfolyamban, amely jelenleg a “Megosztás” gomb helyi menüjében található “Küldés üzenetként” néven.

elkuldom-gomb-helyett-kuldes-uzenetben

Elküldöm beköltözött a Megosztás helyi menübe – Küldés üzenetként néven

A többi újdonságról is be fogunk számolni, de most térjünk vissza eredeti témánkhoz, Facebook videó beágyazása weboldalba.

Facebook social plugin segítségével már nem csak posztként tudtuk videót beágyazni, hanem önállóan, saját videó lejátszóval is.

Facebook videó beágyazása egyszerűen

 1. A beágyazni kívánt, hírfolyamban látott videó poszt jobb felső sarkában lévő helyi menüben válasszuk ki a “Videó beágyazása” menüpontot.
  Videó beágyazása a helyi menüben
 2. A megjelenő ablakban láthatjuk a videó előnézeti képét, felette a beágyazási kódot, amit másoljunk ki (Ctrl+C), majd szúrjuk be weboldalunk megfelelő helyére (Ctrl+V).
  Beágyazási kód kimásolása
 3. Beszúrás után így fog kinézni a weboldalunkba beágyazott Facebook videó.  😆 

  Nézd végig a videót, majd a "További tudnivalók" feliratra kattintás után megtudhatod, hogyan lehet egyszerűen beágyazni Facebook videót a weboldaladra. 🙂

  Posted by Lailanma Marketing on 2015. március 27.

 

Ugye milyen egyszerű? További hasznos információkért kövesd figyelemmel blog bejegyzéseinket, és Facebook oldalunkat!

Pin It on Pinterest