Többször megjelent különböző híradásokban, hogy a Facebook a Google Play Áruház mintájára saját alkalmazás központot készít. Ma reggel az új Alkalmazásközpont felhívta magára a figyelmet egy információs ablakot jelenített meg 🙂 .

Facebook alkalmazásközpont

Természetesen az általunk használt utolsó alkalmazásokat említi példaként, ezeket is megtalálhatjuk itt. Az “Alkalmazásközpont” mellett megjelenő szám pedig, az aktuális alkalmazás felkéréseket, és azok számát mutatja, amit eddig a képernyő jobb felső részében találtunk.

Alkalmazás használati felkérések Facebook ablakunk jobb felső részben

Az új alkalmazás központ jól rendszerezett, könnyen megtalálhatjuk benne a Timeline (hagyományos böngészőben használható), illetve a Mobilra fejlesztett alkalmazásokat. Ezeken belül az alkalmazás jellegének megfelelő kategóriákat: játék, szórakozás, Facebook, életmód, zene, hírek, fotó és videó, sport, utazás és helyek, eszközök; alattuk pedig a felkéréseket.

Új alkalmazásközpont

Látható, hogy az alkalmazás felkérések száma a kategória lista alatt jelent meg. Ha rákattintunk, akkor az alábbi képen látható módon mutatja meg a két felkérést, a jobb oldalon pedig azokat az alkalmazásokat sorolja fel amit mostanában használtunk.

Alkalmazás felkérések, és az utoljára használt alkalmazások

Mi a véleményetek az új Alkalmazásközpontról? Jól kezelhető, könnyen megtaláljátok benne amit kerestek?

Ha tetszett bejegyzésünk lájkoljátok és osszátok meg, és ha levélben is szeretnétek értesítést kapni híreinkről, tippjeinkről, partnereink akcióiról, játékairól iratkozzatok fel hírlevelünkre.

Pin It on Pinterest