Ha új vagy a Facebookon, vagy most készítesz rajongói oldalt, akkor a partnerünk, a Shorstack.com összeállítása nagy segítségedre lehet az oldalad designjának kialakításában.

Amikor a Facebook átállt a Timeline módra, nem mindenki volt elragadtatva ettől a változtatástól. Akkoriban komoly kihívást jelentett, hogy a lehető legjobban használjuk ki az új felületet, a képi megjelenítésre szolgáló részeket. Néhányan hamar rájöttek, hogyan bánjanak a 851×315-ös Cover (Borítókép), vagy az alkalmazás képek, illetve a profil kép felületekkel.

A képeket a Shortstack.com készítette, és egy könnyen használható Photoshop sablont is rendelkezésedre bocsájt, hogy elkészítsd profi borítóképedet (Cover Photo). A letöltéshez kattints ide!

Ha tetszek, akkor lájkold bejegyzésünket és oszd meg, hiszen még sok oldalon látni rosszul méretezett képeket a Facebook oldalakon, posztokban.

Pin It on Pinterest

Read previous post:
Melyik legyen 2012. év Adventi Naptára?

Facebook oldalunkon, rajongóink részére bemutatjuk partnereink 2012. Adventi Naptárait. Szavazz arra amelyik tetszik, vagy számodra a legjobb ajándékokat, kedvezményeket tartalmazza!...

Close