2013. decemberi ajánlatunk

decemberi-jatekaink---custom_smart_phone_categories450x4502013. decemberi ajánlatunk: Facebook forgalom növelő alkalmazások, megoldások, melyek az Ön oldalán is megtöbbszörözhetnék a látogatottságot, az aktivitást.

Az év utolsó hónapjának ünnepei a Facebook üzleti oldalakat működtető cégek számára is kiváló lehetőség arra, hogy rajongóikkal szorosabb, bensőségesebb kapcsolatot alakítsanak ki úgy, hogy közben hatékonyan tudják támogatni termékeik, vagy szolgáltatásaik megismertetését, értékesítését. (tovább…)

Fontos hír – megváltoztak a Facebook promóciós szabályai

Új promóciós szabályok - stick_figure_presenting_blank_board_text_10892-600x450A Facebook néhány órája adott hírt arról, hogy megkönnyítette az üzleti oldalak számára a promóciók tartását, ezért megváltoztatta az oldalakkal kapcsolatos szabályokat (ez tartalmazza a promóciós szabályokat is). A legfontosabb változás, hogy most már nem csak külső alkalmazás segítségével lehet promóciókat, akciókat szervezni a Facebook rajongói oldalakon.

Mit kell tudniuk az oldal adminisztrátoroknak?

(tovább…)

Nagy frissítések kisvállalkozásoknak: Új funkciók a hirdetők és az oldal Adminok részére

shutterstock fot facebook ad403Az elkövetkező napokban három olyan frissítést kínál a kisvállalkozások számára a Facebook, amelyekkel egyszerűbbé válnak az oldalak kezelése mobil eszközökön, és a vizuális élmény fokozása érdekében a hirdetéseknél gyönyörű stock fotókat használhassunk.

(tovább…)

Ez bosszantja a netezőket

mérges a netre200Csaknem minden harmadik magyar internetezőt zavarnak a YouTube videók alatt megjelenő hirdetések, míg a PR-cikkeket és a Google hirdetéseket hasznosnak tartjuk – derült ki egy az online reklámok megítélését vizsgáló független felmérésből. Az ügynökség kutatása arra nem kereste a választ, hogy mitől lesz jó vagy rossz egy hirdetés, ehelyett a magyar internetezőknek az egyes online hirdetési formákhoz való általános viszonyulását térképezte fel.

(tovább…)

Korszerűsödnek a Facebook hirdetések

facebook-ads-logoAz elmúlt évben a Facebook gyűjtötte a marketingesek visszajelzéseit a hirdetésekkel kapcsolatban, s arra a következtetésre jutott, hogy csökkenteni kell a hirdetési termékek kínálatát. Az utóbbi időben több új terméket vezettek be, de annak ellenére, hogy a termékek önmagukban jók, belátták, hogy sok ugyanazt a funkciót valósítja meg, ugyan azokat a célokat éri el.

Tegnap a Facebook Blogon jelentették be, hogy folyamatosan egyszerűsíteni fogják a kínálatot.

(tovább…)

Pin It on Pinterest