Letölthető az Androidos Facebook Lite

Aki a Facebook “alap” alkalmazását és hozzá a FB Messengert használja mobil telefonján, az nem csak azzal szembesül, hogy az 39,83 MB és a chates alkalmazás esetében 27,13 MB területet foglalnak, hanem azzal is, hogy a két alkalmazás erőforrás igénye miatt gyorsabban merül az akkumulátor, lassú WiFi, vagy “2G” mobilnet használata esetén akadozik, szinte használhatatlanok lesznek. Megjött a megoldás…   😛  (tovább…)

2013. decemberi ajánlatunk

decemberi-jatekaink---custom_smart_phone_categories450x4502013. decemberi ajánlatunk: Facebook forgalom növelő alkalmazások, megoldások, melyek az Ön oldalán is megtöbbszörözhetnék a látogatottságot, az aktivitást.

Az év utolsó hónapjának ünnepei a Facebook üzleti oldalakat működtető cégek számára is kiváló lehetőség arra, hogy rajongóikkal szorosabb, bensőségesebb kapcsolatot alakítsanak ki úgy, hogy közben hatékonyan tudják támogatni termékeik, vagy szolgáltatásaik megismertetését, értékesítését. (tovább…)

Nagyon le vagyunk maradva mobilalkalmazások terén

holding_big_smart_phone_icons_clrEgy friss felmérés szerint a magyar okostelefon tulajdonosok majdnem fele még soha nem töltött le alkalmazást a telefonjára, egytizedük pedig eddig legfeljebb egyszer tette. Ez azért is gond, mert a mobilszoftverek roppant gyorsan fejlődő világában a magyar programozóknak van keresnivalójuk, de ha itthon nem tudnak sikert elérni a nemzetközi piacon esetleg már nem is próbálkoznak.

(tovább…)

Nagy frissítések kisvállalkozásoknak: Új funkciók a hirdetők és az oldal Adminok részére

shutterstock fot facebook ad403Az elkövetkező napokban három olyan frissítést kínál a kisvállalkozások számára a Facebook, amelyekkel egyszerűbbé válnak az oldalak kezelése mobil eszközökön, és a vizuális élmény fokozása érdekében a hirdetéseknél gyönyörű stock fotókat használhassunk.

(tovább…)

Facebook kvízek, szavazások, promóciók mobilon is…

module-contests

Jelenleg a Facebookba épített alkalmazások nem jelennek meg a mobil böngészőkben, mobilos Facebook felületeken. Szerződéses partnerünk (ShortStack.com) segítségével mindez profi módon megoldható, hiszen több mint 50 mobilra is optimalizált template segítségével mindezt anélkül készítjük el a megrendelő igényeinek megfelelően, hogy az alkalmazásnak kétféle változatát is el kellene készíteni (asztali és mobil).

És ez még nem minden … (tovább…)

Pin It on Pinterest