module-contests

Jelenleg a Facebookba épített alkalmazások nem jelennek meg a mobil böngészőkben, mobilos Facebook felületeken. Szerződéses partnerünk (ShortStack.com) segítségével mindez profi módon megoldható, hiszen több mint 50 mobilra is optimalizált template segítségével mindezt anélkül készítjük el a megrendelő igényeinek megfelelően, hogy az alkalmazásnak kétféle változatát is el kellene készíteni (asztali és mobil).

És ez még nem minden …

Azokat mobil felhasználókat, akik megpróbálnak hozzáférni Facebook alkalmazásokhoz – köztük versenyek, promóciók, hírlevél feliratkozás, fan-kapuoldalak és céloldalai – egy Facebook URL átirányítja az adott oldal a Timeline felületére.

Az alkalmazásaink lehetővé teszik, hogy több eszköz osztozzon egy URL-en (Facebook asztali felületek, mobil felületek, Weboldali beágyazások). Az egységes URL megkönnyíti üzleti marketing-erőfeszítései hatékonyságát, hiszen egy-egy alkalmazásunk az e-mail marketing, a szociális hálózatok, weboldalak és blogok felületén is kifejthetik hatásukat.

shortstack alkalmazás felületek719

Shortstack Smart URL érzékeli, hogy egy látogató asztali, vagy egy mobil eszközön fér hozzá, és automatikusan beállítja, hogy az alkalmazás hogyan nézzen ki, és végrehajtja az abban beállítottakat .

Shortstack platformjait a legnagyobb márkák és hírességek alkalmazzák Facebook-on, beleértve az NBC News, Zipcar, Newegg.com, Black and Decker, Pitbull, Falken Tire, a Ford Racing és Lynda.com.
A Lailanma Marketing ügyfelei is az ilyen megoldásokat rendelik, néhány példa: Lailanma partnerek promóciói, Oxigén Hotel**** ZenSPA kvíz, Marcal Éttermi Klub regisztráció, Nyári Gyerektábor Blog RSS feed.

Alkalmazásaink magukba foglalhatnak versenyeket és nyereményjátékokat, hírlevél feliratkozási űrlapokat és integrációt a YouTube, Twitter, RSS, stb szolgáltatásokhoz. Shortstack-os  alkalmazásainkat lehet telepíteni a Facebook, weboldalak és blogokhoz, és megtekinthetők, használhatók a mobileszközökön.

Facebook marketinggel kapcsolatos szolgáltatásainkról bővebben itt olvashat, és megtalálhatja a letölthető megrendelő lapjainkat is. Egyedi ajánlatkérést pedig űrlapunk segítségével kérhet, illetve keresse Major Ildikót a 0620-425-5877-es telefonszámon.

Szeretne képben lenni a közösségi marketing területén folyó változásokkal kapcsolatban? Érdeklik a marketing tevékenységét segítő tippjeink és nem szeretne lemaradni róluk? Iratkozzon fel hírlevelünkre!

(Forrás: Yahoo News)

Pin It on Pinterest