Facebook-eseménySokan vannak a Facebookon akik rendszeresen készítenek esemény meghívókat, s ezek sokszor több száz ismerőst, vagy akár az összeset is meghívják. Az eseményeket szervező oldal adminisztrátorok számára biztosan rossz hír, hogy a Facebook ezentúl korlátozza ezt a lehetőséget.

Mit takar ez a korlátozás?

Továbbra is korlátlan számú ismerőst hívhatsz meg az oldalad eseményeire, de egyszerre csak 100-at jelölhetsz ki, és küldhetsz nekik meghívót. Ezután még kétszer ismételheted meg a műveletet, viszont addig nem fogsz tudni újabb személyeket értesíteni az ismerősi listádról, amíg az addig elküldött 300 meghívóra nem kezdenek el reagálni. Valójában tehát 300 meghívót küldhetsz ki, majd a reagálások után folytathatod, de csak maximum 100-as etapokban.

Facebook-esemény2

A Facebook új szabálya biztosan sokaknak fog nehézségeket okozni, annak ellenére, hogy a lényeg nem változott, mivel továbbra is korlátlan számú meghívót lehet küldeni az eseményeinkről, csak nem egyszerre.

Kíváncsiak lennénk nektek okoz-e problémát az új szabály? Írjátok meg hozzászólásban akár itt, vagy a Facebook oldalunkon.

(Forrás, képek: allfacebook.com)

Pin It on Pinterest