Jelentkezzen ki a Facebookról, ha nem használja!

Végzett - lépjen ki a FacebookbólElőfordult már az Önnel, hogy elfelejtett kilépni a Facebook-ból, csak egyszerűen bezárta a böngészőt? Amíg ez otthon történik nincs túl nagy baj, azt leszámítva, hogy az otthoniak is hozzáférhetnek (bizonyos esetekben) fiókjához. Problémát akkor jelenthet a kilépés elmulasztása, ha munkahelyünkön, vagy nyilvános helyen felejtkezünk el a kilépésről, ekkor könnyen megtréfálhatnak bennünket (jó esetben). (tovább…)

Megszűnik a Facebook név alapján történő keresése – megérkezik a Graph Search

graph-searchLassan egy éve fejleszti a Facebook az új közösségi keresőjét, a Graph Search-t, ami segít a hasonló érdeklődési körű emberek megkeresésében, új zenék, éttermek, képek, stb. felfedezésében. Mint minden FB fejlesztést, ezt is először az angol nyelvi beállítást  használók próbálhatták ki, de közeleg az idő, hogy magyar felhasználóknál is megjelenjen. Időközben persze megjelentek buta Hoax-ok, amelyek a Graph Search-re hivatkozva értelmetlen dolgokra kérte a figyelmetlen ismerősöket.

Hol tartunk most?

(tovább…)

FB Hoax – hogyan érjük el, hogy senki ne lássa tevékenységünket?

Facebook ismerőseinknél újra és újra megjelenik egy butaság, amiben arra kérik ismerőseiket, barátaikat, hogy csináljanak meg valamit, mert egy újabb funkció, alkalmazás, stb veszélyeztetik a biztonságukat. A legnagyobb baj ezzel, ahogy jó hoaxhoz méltó, sokan gondolkodás nélkül végrehajtják az üzenetben leírtakat.

Találkozott már a képen láthatóhoz hasonló bejegyzéssel? NE HAJTSA VÉGRE AZ ÜZENETBEN LEÍRTAKAT!

(tovább…)

Hogyan kerüld el a 10 legnépszerűbb átverést a Facebookon

Átverés - prohibited_text_11507-200A Facecrooks.com összegyűjtötte a legnépszerűbb átveréseket, amelyek időről-időre új “köntösökben” megjelennek. Aki egy ideje már rendelkezik Facebook profillal és rendszeresen látogatja az oldalt, annak egy-egy átverés, csalás már ismerős lehet. Ha eddig nem, ezután se válj áldozattá, inkább tudd meg melyek a legnépszerűbbek.

(tovább…)

Pin It on Pinterest