A Facebook videó borítót tesztel az oldalakon

A Facebook már többször kijelentette, hogy a preferált, többségi tartalom a platformjain a videó lesz. A videós tartalmak előtérbe helyezése nagyon jó lehetőség a különböző Facebook oldalak szolgáltatásainak, termékeinek bemutatására is.

Ma reggel egyik munkatársunk azt vette észre, hogy a Facebook egyes, általunk kezelt oldalakon lehetőséget ad a borítóképek videóra cserélésére. (tovább…)

Facebook videó beágyazása

Az elmúlt napokban, hetekben és a közeli jövőben is rengeteg újdonság jelent meg (fog megjelenni) a Facebookon. Ezek nagy része a vállalkozások számára is fontos segítséget ad a közösségi marketing céljaik megvalósításában. Megváltoztak a Facebook közösségi bővítményei (social plugins), néhány megszűnik, van amelyik átalakult és jött újabb is, a Facebook videó beágyazása. (tovább…)

Így használhatja a Facebook új, mentés funkcióját

Elmenthetjük a Facebook hírfolyamunk bejegyzéseit későbbi olvasáshoz, megnézéshezA hét elején jelentek meg a hírek arról, hogy a Facebook készített egy új funkciót, amivel az üzenőfalunkon megjelenő hozzászólásokat (posztokat), hely bejegyzéseket, eseményeket, zenéket, videókat elmenthetjük későbbi olvasáshoz, megnézéshez. Mára mindenkinél aktiválódott ez az igazán hasznos funkció, ezért megmutatjuk,  így használhatja a Facebook új, mentés funkcióját. (tovább…)

Pin It on Pinterest