google+-logoAz Automatikus mentés automatikusan a Google+ szolgáltatásba menti a mobileszközödön lévő fotóidat és videóidat. A másolatokat csak te láthatod – hacsak meg nem osztod őket. Hogyan működik?

google+ automatikus fénykép mentés

Tárhelyeden teljes méretben tárolhatod fotóid, videóid mentését.

A legújabb Google+ Android-alkalmazásban az összes új fotódról és videódról teljes méretben készíthetsz biztonsági másolatot.

A teljes méretű automatikus másolatok a Google Drive-tárhelyedet használják (15 GB-ig ingyenes). Bármikor dönthetsz úgy, hogy mégis szokásos méretben (2048 képpont esetén korlátlanul és ingyenesen) tárolod fotóidat, vagy hogy további tárhelyet vásárolsz. További információ.

Hol tudod beállítani?

Természetesen az okostelefonod frissített Google+ alkalmazásában, ha még nem töltötted le, androidra itt megteheted és ios-re itt, a Google+ asztali verziójában is az alábbiak szerint:

Asztali számítógépen

  1. Válaszd a Beállítások lehetőséget a Google+ navigációs menüjéből.
  2. Görgess le a Fotók szakaszig, és jelöld be a Fotók feltöltése teljes méretben jelölőnégyzetet, vagy töröld a jelölést. Ezt a beállítást bármikor módosíthatod. A beállítás alatt láthatod, hogy mennyi szabad tárhelyed van még.

google+ fotó automatikus mentés desktop

Mobileszközön

  1. A Google+ alkalmazásban koppints a Menü gombra.
  2. Koppints a Beállítások elemre.
  3. Válaszd az Automatikus biztonsági mentés lehetőséget.
  4. Koppints a Feltöltési méret beállítása elemre, és válaszd a Teljes méret vagy a Normál méret lehetőséget.

samsung-gt-i8190-g+foto-automentes

 A MENTÉS BEÁLLÍTÁSAI alatt a fotók és videók esetén beállíthatjuk, hogy

  • csak akkor mentjük , ha rendelkezésre áll Wi-Fi kapcsolat; vagy elegendő a mobil adatkapcsolat;
  • engedélyezhetjük, hogy az adathálózaton barangoláskor is mentünk, vagy sem;
  • csak akkumulátor töltés közben, vagy akkor is ha nincs csatlakoztatva áramforráshoz;
  • az összes fotó és videó biztonsági mentése most (ha a fenti beállítások lehetővé teszik).

Használni fogod ezt a szolgáltatást, vagy más módon oldod meg okostelefonod biztonsági mentését?

 

Pin It on Pinterest

A honlap további, teljes értékű használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A legjobb felhasználói élmény érdekében (az oldal teljes funkcionalitásában jelenjen meg) a sütik használatát el kell fogadni. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, nem garantáljuk hogy minden információ, vagy eszköz látható lesz az Ön számára. Az "Elfogadás" gombra történő kattintással a felhasználó elfogadja a sütik használatát. A süti szabályzatunkról itt olvashat.

Bezárás

Close