Hogyan lehet szinkronizálni az Outlook 2013 és a Google naptárat

outlook-google-sync250Lassan egy éve Office 365-öt használunk, és természetesen Gmail fiókkal és naptárral is rendelkezünk. Samsung okos telefonunkon a Google fiók beállítása és a telepített mobil alkalmazások hozzák a Gmail, Google naptár adatokat, viszont az asztali gépünk Outlook naptár bejegyzéseit, feladatokat nem. Az adatok szinkronizálására olyan megoldást kerestünk, ami nem igényeli a számítógép és a telefon összekapcsolását a szinkronizációhoz (pl. Samsung Kies, vagy az Android-Sync), hanem az Outlook 2013-at kapcsolja össze a Google fiókkal.

(tovább…)

Új évi köszöntő 2014

Velünk 2014-ben is könnyen veszi az akadályokat!

Minden kedves partnerünknek, olvasónknak, ismerősünknek sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk!

uj evi kivansag2014web

Az új évi köszöntő mellett, a jó kezdést egyedülálló akciónk biztosítja…

[templatic_button link=”https://lailanma.hu/e-mail-marketing/#wgakcio” size=”large” type=”primary”] Kattintson ide a sikeres kezdéshez! [/templatic_button]

Partnerünk indult az év honlapja 2013 pályázaton

kekduna1Egy éve kezdődött az együttműködés a Kék Duna Wellness Hotel****-el, adventi naptárt készítettünk részükre a Facebook oldalukra. Tavaly egy játékot is hirdettünk rajongóink részére, amiben az akkori, általunk készített kilenc adventi naptárra lehetett szavazni. A Kék Duna Wellness Hotel**** nyerte meg a szavazást, s ezzel díjunkat is, egy Facebook alkalmazást készítettünk részükre ingyenesen.

Hogyan folytatódott, vált egyre szorosabbá a kapcsolat?

(tovább…)

Pin It on Pinterest