Megyünk tudósítani az Össznemzeti Zarándokvonat pünkösdi útjáról

Idén VII. alkalommal indul a Csíksomlyói Búcsúra és az Ezeréves határhoz a Kárpáteurópa Utazási Iroda szervezésében a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz – amely Össznemzeti Zarándokvonat néven gördül ki 2014.06.06-án 04:30 órakor a Budapest Keleti pályaudvarról.

tudósítás-1

A tavalyi sikeres, kronológiai tudósítás után most valami másra készülünk.

(tovább…)

Mindent tudó képszerkesztő okostelefonra

photofy logoNehéz lenne összefoglalni, hogy mi mindent kellene belezsúfolni egy okostelefonokon használható képszerkesztő programba. Az alap képkezelési funkciókon túl jó, ha képes feliratok, keretek, egyéb díszítő elemek, stb kezelésére, s persze tartalmazzon felhasználható mintákat, sablonokat. A Photofy alkalmazás mindent tud, ráadásul ingyenesen tölthető le Androidra és iPhone-ra is. (tovább…)

Így készíthet különleges videót három egyszerű lépésben

shotclipAzt hihetnénk, egy jópofa, látványos videó elkészítése nagy szaktudást igényel. Egy ügyes szolgáltatás azonban rácáfol erre.

Azt persze nem állítjuk, hogy a ShotClip nevű szolgáltatás segítségével készített videónkat azonnal be kellene nevezni valamelyik, nagy nemzetközi megmérettetésre; azonban arra, hogy meglepjük „tudásunkkal” családtagjainkat, barátainkat, remekül megfelel.

(tovább…)

Pin It on Pinterest