E-mail marketing

Dolgozzon Ön helyett a honlapja!

Hírlevélküldés és megrendelés nyilvántartás pár gombnyomással?

A Webgalamb Hírlevélkezelő rendszer viszonteladójaként a webgalambot ajánljuk meglévő honlapokhoz is, hiszen rugalmas, könnyen beépíthető és alkalmazható e-mail marketing eszköz.

webgalamb hírlevélkezelő szoftverHogy foglalnánk össze egy mondatban, hogy mi is a Webgalamb szoftver?

Alapvetően természetesen e-mail marketing eszköz, hírlevél szoftver, amellyel könnyedén létre tud hozni hírlevél csoportokat, és honlapján lehetőséget adhat látogatóinak feliratkozni azokra. A honlapjáról beérkezett megrendeléseket is kezelheti a programmal, automata válaszüzenetet küldhet az érdeklődőknek, csoportosíthatja a megrendeléseket akár termékek alapján is, a részletes statisztika segítségével elemezheti hírlevelei hatékonyságát. A létrehozható szűrők, akciólinkek, versenyeztetés, stb. mind az értékesítést, a felhasználói igények felmérését, hatékony kiszolgálását segítik.

S mindezt egy rendkívül könnyen kezelhető magyar nyelvű adminisztrációs felületen!

A Webgalamb minden eddiginél több lehetőséget kínál! Mindent tud amire szüksége lehet!

Engedje, hogy ez a teljesen automatizált rendszer legyen az Ön ügyfélszolgálata, nyilvántartója és marketingese egy személyben, engedje, hogy a Webgalamb dolgozzon Ön helyett,

elképesztően kedvező áron, 7 napos próba lehetőséggel!

Nem kockáztat semmit, a megrendelését követően nem számlázzuk ki a programot, hanem 7 napos próbaverziót küldünk, amelyben semmilyen funkció nincs korlátozva, teljes egészében kipróbálhatja a programot mielőtt a vásárlás mellett döntene! Amennyiben valamely oknál fogva egy hónap múlva úgy dönt, hogy mégsem kívánja használni a rendszert akkor sincs semmi teendője, a szoftver automatikusan leáll! Nem kell megindokolnia a döntését!

Tehát nem kockáztat semmit!

Próbálja ki! Kattintson ide a megrendeléshez!

Néhány példa a rengeteg funkcióból:

 • Nincs mennyiségi díj, korlátlan és ingyenes a levél küldése! Nincs díja a leveleknek, mindegy, hogy havi ezer vagy százezer levelet küld ki a Webgalambbal, nincs se havidíj, se más költség, mert a rendszer a megrendelő saját weboldalának szerverén fut.
 • Korlátlan adatcsoport létrehozása! Létrehozhat korlátlan számú csoportot a honlapján feliratkozó látogatónak, megrendelőinek és vásárlóinak. A létrehozott csoportoknak e-maileket, reklámanyagot küldhet, exportálhatja az adataikat.
 • Időzített hírlevelek akár a regisztráció időpontjához igazítva! Időzítheti leveleit a feliratkozás időpontjához viszonyítva is, így könnyedén tud előre elkészített levél sorozatokat készíteni. Olvasói bármikor is iratkoznak fel, biztosan a teljes levélsorozatot megkapják az előre beállított időközönként.
 • Rendkívül részletes statisztika! A rendszer részletes statisztikát ad feliratkozóiról, e-mail leveleiről, csoportjairól így a levelei hatékonyságát, olvasottságát is nyomon követheti! Mindezt különböző időszakokra bontva, grafikonokon is megtekintheti.
 • Egyszerű, magyar nyelvű kezelőfelület! Rendkívül egyszerűen kezelhető felület, ahol pár lépés segítségével már küldheti is leveleit az olvasóinak. A WEBGALAMB rendszer teljes egészében magyar fejlesztésű szoftver.
 • Egyedi, személyre szabott hírlevelek! A feliratkozáskor bekért adatokat bárhol könnyen beillesztheti a levélbe. Például csak megadja, hogy hol szerepeljen az olvasó neve és minden olvasóját saját nevén tudja szólítani.
 • Olvasói lista importja és exportja egy gombnyomással! A csoportjaihoz feliratkozott személyek adatait bármikor egy gombnyomással kibővítheti saját címlistájával valamint le is mentheti saját gépére a teljes listát.
 • Professzionális levél szerkesztői felület! Leveleit egy egyszerű, word-höz hasonló szerkesztői felületen tudja elkészíteni, képeket, táblázatokat és egyéb elemeket szúrhat be, sőt akár fájlokat, dokumentumokat is feltölthet a Webgalamb segítségével, amelyeket aztán megoszthat olvasóival.
 • Automatikus HTML kód generálás a hírlevél feliratkozáshoz! Rendkívül könnyen beilleszthető a feliratkozási lehetőség honlapjába, mivel a szoftver elkészíti Önnek a HTML kódot, amelyet csak a megfelelő helyre kell másolni.
 • Akció linkek, melyeknél előre beállíthatsz eseményeket! A rendszer automatikusan menedzseli csoportjait és akcióit, a levélben elhelyezett linkekhez különböző funkciókat rendelhet amelyek hatékonyságáról pontos statisztikát is kap.
 • A szoftver kiválasztja Önnek a leghatékonyabb hirdetést! Lehetősége van még a küldés előtt versenyeztetni leveleit és az Ön által megadott feltételek alapján a Webgalamb kiválasztja, hogy mely hirdetései hatékonyabbak.
 • Automata válasz levél és weboldal átirányítás feliratkozáskor! Megadhatja, hogy a feliratkozás után kapjanak-e látogatói automata köszöntő, vagy egyéb levelet, valamint, hogy a feliratkozás után honlapjának melyik oldala nyíljon meg webböngészőjükben.
 • E-mail értesítés a fel és leiratkozásokról! Ha kéri, akkor a szoftver folyamatosan értesíti emailben, ha fel, vagy leiratkozás történik a rendszerben. Minden csoporthoz külön adminisztrátori email címet adhat meg.
 • Egyszerűen beilleszthető leiratkozási, adatmódosító és egyéb link! Egy gombnyomással elhelyezheti leveleibe a leiratkozáshoz szükséges linket, olvasóinak mindössze csak rá kell kattintania, ha le szeretne iratkozni hírleveléről és a hírlevél szoftver automatikusan törli a listából. Ugyanilyen egyszerűen adhat lehetőséget adatmódosításra is.
 • Maximálisan testre szabható mezők a feliratkozáshoz! Ön adhatja meg, hogy a csoportban milyen adatokat szeretne gyűjteni. Ha például megrendelőinek készít csoportot, akkor beállíthatja, hogy a megrendelt termék, annak ára, stb. is az adatbázisba kerüljön. Valamint beállíthatja, hogy a honlapján feliratkozó látogatóinak mely mezőket legyen kötelező kitölteni.
 • Kipróbálható más szoftver mellett is! Ha jelenleg is van hírlevél szoftvere, de elégedetlen vele, akkor az mellett párhuzamosan kipróbálhatja a Webgalambot. Ahhoz, hogy kipróbálja, használja a Webgalambot nem kell törölnie a jelenlegi hírlevél szoftverét, nem kell megszakítania az email marketingjét.

Mi az a három, fontos dolog amivel minden hazai konkurensét megelőzi a Webgalamb?

 1. Nincs forgalmi költség!Más szolgáltatóknál a havi költség még kis számú olvasó esetén is elérheti a Webgalamb egyszeri díját!
 2. Részletes statisztika és grafikonok!Ilyen részletes és pontos statisztikát és grafikonokat általában csak a nagyon drága és előfizetéses konstrukcióban elérhető hírlevél szoftvereket adnak. Valamint a Webgalamb.
 3. Teljes funkciós próba időszak!Miért fizetne előre, ha még ki sem próbálta?!

Ugye jól hangzik?! Professzionális rendszer, de bizonyára drága…

NEM

A Webgalamb 8 Email Marketing Szoftver tudásával felveszi a versenyt összes versenytársával, mindazokat a funkciókat tartalmazza ami szükséges a profi és hatékony hírlevél marketinghez.

A Webgalamb 8 mindössze az árában marad el konkurenseitől, mivel a szoftver ára csak:

88.000,- Ft+Áfa

Azaz csak bruttó 111.760,- forint. Nincs havidíj, nincsenek plusz költségek! A vásárlással teljes értékűen megkapja a programot, saját szerverén üzemeltetheti, nincs további költsége a fenntartásnak!

Ne habozzon! Kattintson ide a megrendeléshez!

 

Utóirat 😉

Már csak az új, Webgalamb 8-es verzió rendelhető!

Mit ad Önnek az 8-os Webgalamb, amit az elődök nem?

Nézze meg a részletes funciólistát képekkel és videókkal illusztrálva itt!

Pin It on Pinterest