Még nincs egy éve, hogy a Facebook elérhetővé tette, hogy Facebook bejegyzéseinket beágyazhassuk weboldalakba, blogokba, s ezzel még nagyobb nyilvánosságot adjunk azoknak úgy, hogy a hozzászólás, megosztás, lájkolás lehetősége megmarad. A beágyazás nagy hátránya volt, hogy csak fix szélességben lehetett végrehajtani.

Néhány napja új design-al, gyorsabb betöltődési idővel, és változtatható szélességgel helyezhetjük el Facebookon kívüli online felületeinken a posztokat. Fontos megjegyezni, hogy csak a nyilvános oldalakról, profilokból ágyazhatók be posztok.

Az új design-nál a vizuális tartalom az első

Azok posztok, amelyek magukba foglalnak valamilyen média tartalmat, mint pl. képet, vagy videót, általában nagyobb elköteleződésre számíthatnak. Ennek eredményeként a frissített beágyazott poszt a képek és videók mellett a szöveges, és egyéb tartalmakat is átviszi a weboldalára, blogjába.

Gyorsabb betöltődési idő

A beágyazott posztok betöltődése kétszer olyan gyors, mint korábban. A nagyobb teljesítmény megkönnyíti a bejegyzések beágyazását, s Önnek nem kell aggódni azok megjelenése miatt.

Elmenthető az Önnek megfelelő szélesség

valtoztathato beagyazas szelesseg

A beágyazható tartalom szélesség már 350 és 750 pixel között változtatható. Az alapértelmezett 466 pixel átírása után az általunk megadott méretet elmenti, így a jövőbeni beágyazásoknál már nem kell újra megadni.

Új lehetőségek, a beágyazott posztok felfedezéséhez

A beágyazás fejlesztéséről szóló Facebook blog cikkben két, új felületről is hírt kapunk, amelyek segítenek felfedezni a beágyazott posztokat.

Ha szeretne értesülni a Facebook újdonságairól, fejlesztéseiről, vagy más közösségi médiában történő változásról, trendről csatlakozzon Facebook oldalunkhoz, iratkozzon fel hírlevelünkre.

Pin It on Pinterest