oxigen-terkep-h200Szeptember közepén vendégül láttak minket Noszvajon, az Oxigén Hotel**** Zen és Spa-ban.

Most adódott lehetőségünk személyesen is megtapasztalni ennek a különleges szállodának a hangulatát, és saját szemünkkel látni a Zen kertet, ami maga a csoda.

oxigen hotel

Nincs ott más, mint egy kis víz és sok-sok kő, de ahogy ott van, amilyen hangulatot áraszt az döbbenetes. Igyekeztünk olyan képeket készíteni, ami visszaadja az ott átélt pillanatokat, de be kell lássuk, ez képtelenség, így mindenkinek csak azt tudjuk javasolni menjen el, nézze meg saját szemével.

oxigen-zen tavak-az elet forrasa

Az élet forrása

oxigen-zen tavak-az elet folyama1

Az élet folyama…

oxigen-zen tavak-az elet folyama2

Az élet folyama…

oxigen-zen tavak-az oregseg tengere

Az öregedés tengere

A szállodába belépve az eleganciával, a szépséggel, a csenddel és nyugalommal találtuk szembe magunkat és ez az érzésünk akkor sem változott, amikor elfoglaltuk szobánkat.

oxigen-kalandpark apukaA gyerekek számára kialakított kalandpark (amit felnőttek is használhatnak), és a Dinó játszóház üde színfoltja a szállodát körülölelő hatalmas parknak.

A wellnessbe belépve az első amit észrevettünk a 2 medencés gyerek wellness. Fantasztikus ötlet. Nagyon vidám, színes és játékokkal teli helyiség ez a kicsik számára.

oxigen-gyerek wellness1

A hotel vendégeinek egy lenyűgöző méretű és kialakítású wellness terem áll rendelkezésére. Mindenhol olvasni, hogy kilátni a japán kertre, de ott állni, vagy feküdni a pihenőágyakban a medence hatalmas fala alatt olyan élmény, amire újra csak azt tudjuk mondani, mindenki látogasson el ebbe a szállodába, hogy saját maga megtapasztalhassa.

oxigen-wellness2 oxigen-wellness1

Az éttermek kínálata rendkívül bőséges, és ízletes. A kerti teraszon ülve fogyasztottuk el a vacsorát és a reggelit, élvezve a késő nyári nap sugarait.

Üzleti megbeszélésünk a szálloda igazgatójával, sales managerével, és front office menegerével nagyon hasznos, előremutató és további üzleti kapcsolatunkra kiváló hatású volt.

oxigen-eszter telefonal oxigen-adrienn oktatas

Felhasználtuk a lehetőséget Webgalamb oktatására, és a hamarosan bevezetésre kerülő Oxigén Klub alkalmazással kapcsolatos tematika egyeztetésére.

Köszönjük, hogy a szálloda vezetése a Lailanma Marketinget választotta. Eddigi munkánk eredményei jól látszanak, és bízunk benne további közös munkánk is hatékonyan támogatja a szálloda marketing elképzeléseit.

Köszönjük szépen a meghívást, a kedvességet, amivel körbevettek minket.

Érdemes belenézni a hotel ZEN blogjába, ahol sok információ található a zen kertről, és még sok minden másról.

Pin It on Pinterest