Vannak olyan Facebook oldalak, amelyek már elérték az oprtimális rajongó számot, és vannak olyanok, amelyek most terveznek erre az útra lépnek. Mindkettő számára kiváló eszköz az egyedi applikációk használata. Szeretnél te is minél több rajongót a Facebook oldaldra vonzani vagy megmozgatni a már meglévőket? Segítünk! Válogass instant applikációk között!

A Facebook statisztikája szerint már több mint 800 millió aktív felhasználója van az oldalnak, akiknek több, mint a fele be van jelentkezve adott napon. Ezenkívül több mint 900 millió olyan dolog van a közösségi oldalon, amivel kapcsolatba léphetnek a felhasználók (például oldal, csoport, esemény, stb.). Egy átlagos felhasználó 80 közösségi oldalhoz, csoporthoz vagy eseményhez kapcsolódik. Sőt, átlagosan az emberek több mint 20 millió alkalommal installálnak applikációkat naponta a Facebookon, havonta pedig több mint 500 millió ember használ appokat a Facebookon vagy a weboldalakba építve. Még ha pontosan nem is tudjuk elképzelni ezeket a számokat, az biztosan látszik belőle, hogy szükség van az egyediségre, amellyel aktivizálni lehet a rajongókat.

A feladat nem nehéz, egy kis kreativitásra és fejlesztésre van szükség, ezért sok vállalat nyúl az egyedi applikációkhoz üzletük fejlesztése és a rajongók elkötelezettségének növelése érdekében.

Hogyan jutsz applikációhoz?

Egyik lehetőség az, hogy a Facebook keresőjében rákeresel és kiválasztod a tetszetőst a többmillió felajánlás közül. Másik pedig, hogy az appdata.com oldalon kutakodsz, ahol toplistázva vannak, külön felsorakoztatva a legfrissebbek, a fejlesztők alapján, vagy akár a napi növekedés szerint.

Gyakran a legjobb megoldás a saját applikáció, amely figyelembe veszi a márka minden sajátosságát, jelenlegi kommunikációs statégiát, és a helyi piac sajátosságait. Ezek az egyedi fejlesztésű applikációk óriási sikert hozhatnak, azonban gyakran gondot is jelenthetnek a vállalkozások számára, mert az azonnali reakciót igénylő piacokon a hosszúra nyúlt fejlesztési folyamat visszaveszi a tervezett rugalmasságot. Arról nem is beszélve, hogy az ilyen fejlesztések igen nagy mértékben képesek kimeríteni a reklám keretet. Az ilyen problémák kiküszöbölésére egy új piaci szegmens jött létre, félkész testre szabható applikációk világa.

Instant applikációk

A közösségi információ áramlás középpontjában állva arra lettünk figyelmesek, hogy nagy igény mutatkozik az egyedi, de könnyen használható, megbízható és gyors applikációkra. Ezért kifejlesztettünk néhányat, amelyet szeretnénk bemutatni.

A SocialTimes Moduláris Instant applikációk, előre programozott, sok szociális elemet tartalmazó és testre szabható alkalmazások, amelyekre ráhúzható bármely egyedi design. Ti hozzátok a dizájnt, és mi alá tesszük a kiválasztott motort, az eredmény szinte garantált, hiszen kipróbált alkalmazásokról van szó. A legfontosabb, hogy ha már megvan az ötlet és a kész grafika, akkor akár másnap indulhat az applikáció és megkezdődik a játék, a rajongók száma egyre nő és ezzel párhuzamosan egyre magasabb lesz az oldal aktivitása.

Végfelhasználóknak és ügynökségeknek egyaránt ajánljuk a letesztelt, és a rajongók által kipróbált applikációkat. Egyik ilyen már nagy sikert aratott fejlesztésünk az iFrame Wizard, amelynek jelenleg már több mint 900 ezer felhasználója van, amelyre kevés példát lehet találni hazánkban.

Ismerkedjetek meg az applikációkkal, további részletekért pedig látogassatok el az oldalunkra!

1. iFrame Wizard – ingyenes

Az applikáció segítségével pár perc alatt létrehozhatsz egyedi menüpontokat az általad adminisztrált oldalakon, legyen az kép, link, vagy html tartalom. Lájkolásra buzdíthatod a látogatókat, analizálhatod az oldal forgalmát… teljesen INGYEN!

2. iFrame Wizard Plus – prémium

Az applikáció segítségével pár perc alatt létrehozhatsz egyedi menüpontokat az általad adminisztrált oldalakon, legyen az kép, link, vagy html tartalom. Lájkolásra buzdíthatod a látogatókat, analizálhatod az oldal forgalmát… a Plus változatban: egyedi ikont is kérhetsz!

3. Gallery Wizard – ingyenes

A SocialTimes Gallery Wizarddal hozzáadhatod oldaladhoz a letisztult dizájnnal megálmodott fotó galériát, amely mindössze néhány kattintásba kerül.

4. Gallery Wizard Plus – prémium

Az applikáció segítségével pár perc alatt létrehozhatsz egyedi menüpontokat az általad adminisztrált oldalakon, legyen az kép, link, vagy html tartalom. Lájkolásra buzdíthatod a látogatókat, analizálhatod az oldal forgalmát… a Plus változatban: egyedi ikont is kérhetsz!

5. Fotópályázat – prémium

Feltölthetőek saját készítésű fotók, szavazhatnak, lájkolhatják a felhasználók, akik megoszthatják az ismerősökkel és harcba szállhatnak a jutalomként megnevezett ajándékokért. Kiváló eszköz az új rajongók megszerzésére és a már meglévők aktivizálására.

6. Kvízjáték – prémium

Az applikációval bármilyen kérdéssort összeállíthatsz a Facebook aloldalon, ahol a rajongók több válaszlehetőség közül választhatnak. A helyes válaszadók közül sorsolással kerül ki a nyertes. Gyors, könnyen kezelhető eszköz az új rajongók megszerzésére és a meglévők aktivizálására.

7. Mérleg – prémium

A vagy B? A játék lényege, hogy két termék/cél/tárgy közül a rajongók kiválaszthatják a nekik leginkább tetszőt azáltal, hogy szavaznak rá. Akár kötél húzásnak is felfogható, ahol a kötelet bármilyen vizuális elem helyettesítheti. Amelyik csoport mellett több rajongó sorakozik fel, az lesz a győztes, onnan sorsol a gép.Gyors, könnyen kezelhető eszköz az új rajongók megszerzésére és a meglévők aktivizálására.

8. Teszt – oklevéllel – prémium

Az applikációval bármilyen kérdéssort összeállíthatsz a Facebook aloldalon, ahol a rendzser értékeli a kérdésekre adott válaszok eredményességét. Az eredményt névreszóló oklevélel jutalmazza, amely publikálásra kerül a felhasználó falán. Egy meghatározott százalék feletti válaszadók közül sorsolással kerül ki a nyertes. Alkalmas oktatásra, és egyben kiváló eszköz sok új rajongó megszerzésére és a meglévők aktivizálására.

9. Klikkvadász – prémium

Az applikáció segítségével egy megadott határidőn belul, minél több klikket kell produkálni a termékre kattintva. Az eredmény perszonalizált kép formában kerül ki a játékosok falára, elősegítve a virális terjedést, és az új lájkolók megszerzését. Remek játék, remek promóciós lehetőség, és remek lájk-gyűjtő.

Az applikációkat már sok hazai márka kipróbálta, nem kevés sikerrel, a napi pár száztól egészen napi tízezer fős rajongói növekedést produkálva, olykor-olykor a rajongókat edukálva vagy pusztán szórakoztatva.

forrás: SocialTimes

Pin It on Pinterest