A Facebook rajongói oldalak számára nagyon jó hír volt az év első napjaiban, hogy Androidra is megjelent a Page Manager program, amely segítségével okostelefonjuk segítségével tudják kezelni az oldalaikat (az alkalmazás funkcióiról “Facebook Page Manager  Androidon” cikkünkben kaptatok beszámolót). A fejlesztés nem áll meg, a Facebook most teszteli, hogy beépíti a Call buttont-t (hívás gombot) az oldal kezelő programjába.

Az allfacebook.com beszámolója szerint már tavaly júniusban tesztelt a Facebook egy hívógombot, ami videóhívás kezdeményezésére szolgált volna a chat ablakban videóbeszélgetéshez. Most azonban az oldal kezelő (Page Manager) alkalmazásban került felszínre.

A Lájk gomb jobb oldán került elhelyezésre Call (hívás) gomb, alatta az oldal információit láthatják a tulajdonosok. Egyenlőre nem világos, hogy a hívásgombra kattintva automatikusan tárcsázza az oldalhoz kapcsolódó telefonszámokat, vagy milyen más hasonló célokat szolgál.

Találkoztál már Androidon, vagy valamilyen más alkalmazásban ehhez hasonló megoldással, amivel a közösségi hálózatokat lehet elérni?

AndroidPagesCallButton

Pin It on Pinterest