fold-oraja-60perc-404-300x204

A föld órája – 2013.03.23. 20:30 órától

A Lailanma Marketing is csatlakozott a Föld órája kezdeményezéshez. “A jelenben dolgozunk más cégek jövőjéért – itt, a földön. 🙂 Munkavégzésünk során a partnereinkkel, ügyfeleinkkel történő kapcsolattartásban minimálisra csökkentettük az utazást infokommunikációs eszközök alkalmazásával.” Hozzátesszük a papírhasználatot is a törvények által előírt mennyiségre redukáltuk (szerződések, számlák, stb.).

Mi is az a Föld Órája?

“A Föld Órája egy világméretű önkéntes kezdeményezés, amely megpróbálja felhívni az emberek, vállalatok, intézmények, kormányok figyelmét a környezetszennyezés és a túlfogyasztás okozta problémákra. Az akció keretében arra kérik a résztvevőket, támogatókat, hogy minden év márciusának utolsó szombatján este világszerte kapcsolják le egy órára a fölösleges világítást és áramtalanítsák a különféle elektromos készülékeket.

A 2011 óta az akció kiegészül egy másik felhívással is, melynek lényege, hogy tegyünk fogyasztás-csökkentési, környezetvédelmi fogadalmat az év többi napjára is.”

Mit tudsz tenni a földért? Milyen eseményeken vehetsz részt? További információk a foldoraja.hu oldalon.

fold-oraja-3

A foldoraja.hu weboldalon tudsz regisztrálni, cégként, intézményként, településként is csatlakozni ehhez a mindannyiunk számára fontos eseményhez.

Pin It on Pinterest