Marshable oldalán olvastuk a hírt, hogy a közösségi hálózat óriás tesztel egy új designt a profil oldalakhoz. Legyél felkészülve Te is, hogy a Facebook Timeline hamarosan újra átalakul.

 

 

 

A közösségi hálózat óriás tesztel egy új designt a profil oldalakhoz amiben az összes állapotváltozás, poszt egy oszlopban a bal oldalon, míg a tevékenység frissítések, barátok, helyek, alkalmazások és más részek a jobb oldalon lesznek.

A jelenlegi formátum egy két hasábos elrendezés, ami mindkét oldalon tartalmaz állapotváltozást, posztokat, arra kényszerítve a felhasználókat, hogy vizsgáljá meg a Timeline  felületet oda-vissza. A Timeline tavaly decemberben jelent meg széleskörűen, akkor sokan panaszkodtak, hogy zavaró volt. Egy Facebook oldal, ” utálom FB Timeline, és szeretném kapcsolja ki az ASAP” indult nem sokkal a Timeline elindítása után, és most közel 26.000 rajongója van.

Az új változatú Timeline már nem rendelkezik a függőleges vonallal, amely elválasztja a profil két felét. Ez a változás, az Inside Facebook szerint (aki már megvizsgálta az új designt) kissé ironikusan fogalmazva, olyan mintha kisebb lenne. Kattintható dátumok segítségével a felhasználók navigálhatnak a profilon, s ez még mindig a jobb felső sarokban jelenik meg.

Mi több, a modulok a jobb oldalon most kisebbek, mint az állapotváltozásook, a posztok a bal oldalon (ezek az azonos méretűek voltak), így Timeline felületén üres foltok vannak, amelyek korábban már fel voltak töltve.

Facebook is teszteli az új formátumot a “felhasználók kis százalékával”, ez az Inside Facebook. A vállalat nem reagált még a Marshalble tesztelésre irányuló kérelmére.

Mit gondolsz a Facebook Timeline változtatási terveiről? Mondd el nekünk, akár itt megjegyzéseknél.

(Forrás: Marshable.com , a képek Inside Facebook jóvoltából…)

Pin It on Pinterest