decemberi-jatekaink---custom_smart_phone_categories450x4502013. decemberi ajánlatunk: Facebook forgalom növelő alkalmazások, megoldások, melyek az Ön oldalán is megtöbbszörözhetnék a látogatottságot, az aktivitást.

Az év utolsó hónapjának ünnepei a Facebook üzleti oldalakat működtető cégek számára is kiváló lehetőség arra, hogy rajongóikkal szorosabb, bensőségesebb kapcsolatot alakítsanak ki úgy, hogy közben hatékonyan tudják támogatni termékeik, vagy szolgáltatásaik megismertetését, értékesítését.

 

Forgalom növelő alkalmazások, megoldások

Lentebb bebizonyítjuk, hogy 3*1=4 – még eddig:
2013.12.13-án 16:00 óráig.

[ujicountdown id=”blue small” expire=”2013/12/13 16:00″ hide = “true”]

Adventi naptár

Az advent már megkezdődött. Több partnerünk még novemberi akciónk hatására rendelte meg / féláron 🙂 / a rajongói oldalához a közkedvelt, hagyományosan csokikat, kisebb, naponta más-más ajándékokat rejtő, hasonló elven használható adventi naptárt.

decemberi jatekaink PNG - custom_smart_phone_categories650x450-adventi_naptar

A Facebook oldalakba épített, de mobil eszközökön is működő, illetve weboldalba is beágyazható adventi naptár kiválóan alkalmas brand építésre, termékek, szolgáltatások bemutatására. Kapuzott kialakítása miatt hatékonyan növeli az oldal rajongóinak számát, hiszen a viralitást támogató  megosztási eszközök is beépítésre kerültek. Ha az ablakok kinyitását regisztrációhoz kötjük, akkor a hírlevél és más célú adatbázisunkat jelentősen növelni tudjuk. A regisztrálók között sorsolások tarthatók, így extra jutalmakat, ajándékokat adhatunk a szerencséseknek, vagy valamilyen szempont szerint kiválasztott rajongónknak.

Néhány adventi naptár, amit akkor is érdemes megnézni, ha idén lemaradt; de ha tetszik a megoldás, akkor tudja, hogy a megoldás nem csak advent kapcsán alkalmazható. Bármilyen határnaphoz köthető esemény felvezetésére kiválóan alkalmas ez a promóció.

Referenciák: The Aquincum Hotel Budapest, Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve, Virágposta, Új Tündérkert étterem, Pizza Maffia – Nyíregyháza…

Lentebb bebizonyítjuk, hogy 3*1=4

Termék szavazás

Nem csak a karácsonyi vásárban tud segítséget nyújtani termékszavazó alkalmazásunk, amelyben a felsorolt termékekre szavazhatnak rajongóink. Ezek lehetnek akciós, vagy más szempontok alapján összeválogatott termékek,vagy szolgáltatások. A megfelelő választás érdekében a termék, vagy szolgáltatás weboldalához tereli a játékost, ahol a résztvevőknek akciós kóddal, kuponnal azonnal felkínálhatjuk megvásárlásra, de azt mindenképp elérhetjük, hogy a termék vagy szolgáltatás listát megismerjék. Kapuzott kialakítása miatt hatékonyan növeli az oldal rajongóinak számát, hiszen a viralitást támogató megosztási eszközök is beépítésre kerültek. Ha a szavazást regisztrációhoz kötjük, akkor a hírlevél és más célú adatbázisunkat jelentősen növelni tudjuk.

decemberi jatekaink PNG - custom_smart_phone_categories650x450-palotas_termek

Referencia: Virágposta tavalyi termék szavazó alkalmazása. Az idei adventi időszakban a “Melyik tetszik?” alkalmazásunkat alkalmazó cég nem járult hozzá a referenciaként történő bemutatáshoz.

Lentebb bebizonyítjuk, hogy 3*1=4

Fotó szavazás

A fotó szavazás nem kimondottan adventi játék, de ebben az időszakban is jó szolgálatot tehet, ha megfelelő témaválasztással indítjuk, s az a célunk, hogy rajongóink számát jelentősen növeljük. Kapuzott kialakítása miatt hatékonyan növeli az oldal rajongóinak számát, hiszen a viralitást támogató megosztási eszközök is beépítésre kerültek. Ha a fotó feltöltést regisztrációhoz kötjük, akkor a hírlevél és más célú adatbázisunkat jelentősen növelni tudjuk.

decemberi jatekaink PNG - custom_smart_phone_categories650x450-oxigen_foto

Referencia: Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve – “Legyél weboldalunk szerkesztője” és a jelenleg is futó, Oxigén Hotel**** és ZenSpa “Huncut mosoly” című fotószavazó játékaink.

Néhány adat a jelenleg futó Huncut mosoly játék hatékonyságáról, amely most a játék félidejénél tart:

  • két hét alatt több, mint 6000 új oldal rajongót hozott,
  • ebbel a pillanatban 468 fotót töltöttek fel, ez több mint 300 új hírlevél feliratkozót is jelent.

Kérdezhetné, hogy mibe került ez nekik? A játék elkészítés- és üzemeltetés díjába, plusz minimális poszt hirdetési díjba, ami a játék hatékony elindításához ajánlott. Megéri?

Lentebb bebizonyítjuk, hogy 3*1=4 – már nincs sok hátra  😆

Képeslap küldő

Brand építésre kiválóan alkalmas a képeslap küldő alkalmazásunk, de növeli a rajongóin “hűségét” is oldalunk iránt, hiszen a megfelelő fotókat tartalmazó képeslap küldést nem csak nyaralás után vehetik igénybe, hanem névnap, születésnap vagy ünnepek idején is. Az alkalmazásba játék elemeket is építhetünk, kihívásokat hirdethetünk ki benne, amelyek teljesülése esetén a regisztrált képeslap küldők között sorsolásokat tarthatunk.

decemberi jatekaink PNG - custom_smart_phone_categories650x450-kekduna_kepeslap

Kapuzott kialakítása miatt hatékonyan növeli az oldal rajongóinak számát, hiszen a viralitást támogató megosztási eszközök is beépítésre kerültek. Ha a képeslap küldő használatát regisztrációhoz kötjük, akkor a hírlevél és más célú adatbázisunkat jelentősen növelni tudjuk.

Referencia: Kék Duna Wellness Hotel**** képeslap küldő alkalmazása, melyben a karácsonyi és szilveszteri lapok a napokban kerülnek feltöltésre. A Kék Duna képeslap küldőnek jelenleg 366 regisztrált felhasználója van, persze ennek többszöröse azok száma, akik különböző alkalmakra küldtek képeslapot.

Bebizonyítjuk, hogy 3*1=4

Adventi akciót hirdetünk posztolási szolgáltatásunkra, amiben a három havi szolgáltatást megrendelő, új ügyfeleink részére további egy hónapig ingyen posztolunk Facebook oldalukon.

A képlet igaz 😆  3*1=4

A kedvezmény igénybevételének feltétele: havi díjfizetéses ütemezésű megrendelés, és első havi díj beérkezése december 13-ig.

Az akcióval kapcsolat részletekről, a posztolási szolgáltatásunkról a 061-290-4712-es telefonszámon kérhet információt.

[templatic_button link=”https://lailanma.hu/ajanlatkeres/” size=”large” type=”info”] Ajánlatkérés [/templatic_button]

Pin It on Pinterest